|
|
Hakuehto:
asiasanalla
Laatu | |
|
Hakutuloksessa 110 hanketta |
Sivu:
[1] 2 3 |
|
Takaisin asiasanahakemistoon
|
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja |
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat |
Kesto |
HY |
A process-based model of wood quality development Mäkelä-Carter, Aino Annikki
|
päättynyt 3 v.: 1998 - 2000 |
MTT |
Antosyaaniväri Puikula-perunan laadun heikentäjänä Hannukkala Antti peruna, laatu, antosyaniini |
Päättynyt 2002 - 2005 |
MTT |
Avomaanvihannesten integroitu kasvinsuojelu Tiilikkala Kari avomaanvihannekset, kasvinsuojelu, viljely, laatu |
Päättynyt 1992 - 1999 |
HY |
Avomaavihannesten ja hedelmien varastointikestävyyden parantaminen Helenius Juha laatu, varastointi, kasvinravitsemus, maanviljavuus |
päättynyt 1999 - 2000 |
HY |
Breeding for improved shelf life and postharvest quality in Rubus berries - Color stability and anthocyanin content in various raspberry genotypes 2016-2017 Palonen, Liisa Pauliina
|
päättynyt 2 v.: 2016 - 2017 |
HY |
Elintarvikeketjun kriittisten pisteiden laatuanalyysi ja sen vaikutus ruoan laatuun, turvallisuuteen ja terveellisyyteen, QACCP Särkkä-Tirkkonen Marjo elintarvikeketju, ruoka, laatu |
päättynyt 2007 - 2010 |
HY |
Elintarviketeollisuuden laatuvaatimukset luonnonmukaisesti tuotetuille kasviksille ja marjoille Leskinen Marita luomu, kasvikset, marjat, elintarvike, laatu |
päättynyt 4 v.: 1997 - 2000 |
MTT |
Elintarvikkeiden kansallinen laatumerkki - esiselvitys joutsenlipun kriteerien kehittämiseksi Forsman-Hugg Sari maito, broileri, laatu, laatumerkki, vastuullisuus, elintarvikkeet |
Päättynyt 2007 - 2008 |
HY |
Eloperäisten lannoitteiden mikrobiologisten riskien hallinta elintarviketeollisuudessa Leskinen Marita luomu, luonnonmukainen, kasvikset, lanta, liete, mikrobi, laatu |
päättynyt 2000 - 2002 |
MTT |
Esikasvatus neilikan sadon ajoituksessa Pessala Tapani istutustiheys, kasvualustat, laatu, neilikat, taimikasvatus |
Päättynyt 1981 - 1987 |
FGI |
FLPIS-laadunvalvonta Hyyppä Juha laadunvalvonta, laatu, ortokartat |
päättynyt 3 v.: 1996 - 1998 |
MTT |
Geenivaroilla terveellisen viljan kestävään tuotantoon Kiviharju Elina ohra, geneettinen diversiteetti, kaura, beta-glukaani, laatu, resistentti tärkkelys |
Päättynyt 2009 - 2013 |
MTT |
Heikkoitoisen kevätviljan käyttökelpoisuus kylvösiemeneksi Mela Timo itävyys, kevätviljat, kylvösiemen, laatu |
Päättynyt 1988 - 1989 |
MTT |
Helokin ja kurkkuyrtin tuotantotekninen kehittäminen Etelä-Savossa Galambosi Bertalan helokki, kurkkuyrtti, yrtit, siemensato, siemenöljy, laatu |
Päättynyt 2001 - 2002 |
HY |
Itsemaksavan asiakkaan ruokapalvelun laadun kehitys vanhuksille suunnatussa ateriapalveluyrityksessä Mäkinen Seija vanhukset, ruokapalvelu, laatu |
päättynyt 1997 - 2000 |
MTT |
Jätekompostit rakeiksi tuhkaseostuksella - käyttöarvon parantaminen Tontti Tiina komposti, tuhka, kompostituote, laatu, maatalous, maanparannusaine |
Päättynyt 2003 - 2005 |
MTT |
Kalajauhon käyttömahdollisuudet siipikarjan rehussa tuotteiden laadun kannalta Kiiskinen Tuomo kalajauho, laatu, siipikarja |
Päättynyt 1986 - 1987 |
MTT |
Kalan maku sianlihassa Alaviuhkola Timo laatu, sianliha |
Päättynyt 1986 - 1988 |
RKTL |
Kalan tuotelaadun parantaminen (KALAPA) Airaksinen Susanna elinkeino, elintarvike, kalanjalostus, kalatuotteet, laatu, luonnonvaratalouden kannattavuus ja kilpailukyky, vesiviljely |
päättynyt 2006 |
RKTL |
Kalan tuotelaadun tutkimus, LAAKA Ruohonen Kari laatu, kalat, kirjolohi, siika |
päättynyt 3 v.: 2003 - 2005 |
MTT |
Kanahybridivertailu Kiiskinen Tuomo hybridit, kana, kananmunat, laatu, muninta, rypsi, vaiheruokinta |
Päättynyt 1984 - 1988 |
MTT |
Kasvihuonetomaatin ja -kurkun laatu Bartosik Marja-Liisa kurkku, laatu, tomaatti |
Päättynyt 1985 - 1988 |
MTT |
Kasvihuonevihannesten viljelymenetelmä- ja laatututkimus Bartosik Marja-Liisa ilmankosteus, kastelu, kurkku, laatu, lannoitus, lämpötila, meloni, salaatti, tomaatti, valo |
Päättynyt 1988 - 1991 |
MTT |
Kasvintuotannon ennustepalvelut Rantanen Olli ennustepalvelu, paikkatieto, Agronet, kasvintuotanto, viljat, peruna, öljykasvit, nurmet, kasvinsuojelu, taudit, tuholaiset, puutarhakasvit, omena, marjat, avomaanvihannekset, sopimustuotanto, laatu, mykotoksiinit, GIS |
Päättynyt 1998 - 2001 |
MTT |
Kasvisten sisäiseen laatuun vaikuttavat tekijät ja varastointitutkimukset Pessala Raili laatu, lannoitus, typpi, varastointi, hävikki, vihannekset, porkkana, kaalit, sipulit |
Päättynyt 1993 - 1998 |
HY |
Kasvupaikan ja puutavaran käsittelyn vaikutus kuusi- ja mäntysahatavaran laatuun ja loppukäyttöön Sipi Marketta sahatavara, laatu, kasvupaikka, korjuuaika, mänty, kuusi |
päättynyt 1998 - 2001 |
MTT |
Kauraraaka-aineen laadunohjausjärjestelmä Kontturi Markku kaura, Avena sativa, viljelytekniikka, lajikkeet, laatu, beeta-glukaani, fytiinihappo, lignaanit, tärkkelys, öljy, valkuainen, kivennäisaineet, hivenaineet, B-vitamiini, E-vitamiini, kadmium, mykotoksiinit, satomallit |
Päättynyt 1998 - 2002 |
MTT |
Keskeisten alkutuotantotekijöiden ja prosessoinnin vaikutus maidon laatuun Shingfield Kevin maito, prosessointi, lypsylehmä, lehmät, ravitsemus, maitovalkuainen, laatu |
Päättynyt 1996 - 1999 |
RKTL |
Kirjolohen räätälöinti jalostuksen ja kuluttajan tarpeita vastaavaksi - KirJa Airaksinen Susanna rasvapitoisuus, elintarvike, kalatuotteet, kirjolohi, kuluttajat, laatu, rehut |
päättynyt 3 v.: 2010 - 2012 |
MTT |
Korjuuteknologian vaikutus nurmirehun laatuun ja tuotannon kannattavuuteen Suokannas Antti nurmirehut, korjuutekniikka, laatu, käsittely, jakaminen, korjuukustannukset, systeemianalyysi |
Päättynyt 1998 - 2001 |
MTT |
Kotimainen polttoaine Pietilä Jukka puupolttoaine, laatu, kuivaus, poltto |
Päättynyt 1993 - 1996 |
MTT |
Kotimaiset kevytjuustot ja kuluttajan valinnat Tupasela Tuomo juusto, laatu |
Päättynyt 2002 - 2003 |
MTT |
Kotimaista valkuaista herneestä Peltonen-Sainio Pirjo herne, seosviljely, lajikkeet, taudit, tuholaiset, viljelyvarmuus, laatu, rehuarvo, talous |
Päättynyt 2002 - 2005 |
MTT |
Kotimaisten valkuaisrehujen vaikutukset siipikarjantuotantoon ja tuotteiden laatuun Kiiskinen Tuomo kananmunat, laatu, kasvu, muninta, rehunkulutus, siipikarja, siipikarjanliha, valkuaisrehut |
Päättynyt 1990 - 1994 |
MTT |
Kotovaraisen ja valkuaispitoiseen ostoväkirehuun perustuvan ruokinnan vertailu naudoilla Huilaja Jorma heinä, kotovaraiset rehut, laatu, lypsykarja, maito, säilörehu, tuotantokokeet, väkirehut |
Päättynyt 1984 - 1989 |
HY |
Kuidussa on imua Pehkonen Aarne pellava, hamppu, kuitu, päistäre, leikkuupöytä, laatu, kapillaarisuus |
päättynyt 1999 - 2001 |
Metla |
Kuitupuun laatuvaihtelu ja lajitteluperusteet Saranpää, Pekka kuitupuu, laatu, lajittelu |
päättynyt 1998 - 2001 |
MTT |
Kylvösiemenen laadun tuotannolliset ja taloudelliset vaikutukset Peltonen-Sainio Pirjo siemensukupolvi, kasvuolot, ohra, kylvösiemen, riski, sato, elinvoima, laatu |
Päättynyt 2007 - 2009 |
MTT |
Laatu ja vastuu elintarvikeketjussa Forsman-Hugg Sari Vastuu, Yhteiskuntavastuu, Elintarvikeketju, Kuluttajat, Laatu |
Päättynyt 2004 - 2006 |
MTT |
Lajikekoetoiminnan laatusertifiointi Öfversten Jukka lajikekokeet, testaus, sertifiointi, laatu, ISO 9000, peltokasvit, viljat, nurmet, palkokasvit |
Päättynyt 1996 - 1998 |
MTT |
Lantavarastojen ja ritiläpalkistojen kelpoisuus, kunto ja korjaus Puumala Maarit lantalat, betoni, laatu, kunto, korjaus, ritiläpalkit |
Päättynyt 1999 - 2002 |
HY |
Life-Lappajärvi -hankkeen paikkatietojärjestelmä Laasasenaho Jouko paikkatietojärjestelmät, laatu |
päättynyt 1999 - 2001 |
MTT |
Lisäarvoa laatutyöstä - elintarvikeketjun kansallisen laatujärjestelmän kehittäminen ja todentaminen Forsman-Hugg Sari Vastuullisuus, Laatu, Yhteiskuntavastuu, Elintarvikkeet, Elintarvikeketju, Kuluttajat, Lisäarvo, Viestintä |
Päättynyt 2008 - 2010 |
MTT |
Luomuperunan laatu hallintaan - kasvua kulutukseen Nuutila Jaakko peruna, laatu, ammattikeittiöt, aistinvarainen laatu, luomu |
Päättynyt 2013 - 2014 |
MTT |
Luomutuotteiden markkinatutkimus Väisänen Jaana luonnonmukainen viljely, luomu, laatu, kuluttajakäyttäytyminen |
Päättynyt 1995 - 1996 |
MTT |
Luomuviljojen typpilannoitustekniikat Schäfer Winfried luonnonmukainen viljely, luomu, viherlannoitus, typpilannoitus, viljat, lietelanta, laatu, proteiinit, valkuaisaineet |
Päättynyt 1997 - 2000 |
MTT |
Luonnonmukaisen ja tavanomaisen tuotannon elinkaariset ympäristövaikutukset ja niiden merkitys kuluttajien maksuhalukkuudelle Voutilainen Pasi luomutuotanto, tavanomainen tuotanto, elinkaariarviointi, contingent valuation method, maatalous, ympäristövaikutukset, laatu, ympäristöjohtaminen |
Päättynyt 1998 - 2000 |
MTT |
Luonnonmukaisesti tuotettujen elintarvikkeiden laadun kehittäminen Väisänen Jaana luonnonmukainen viljely, luomu, elintarvikkeet, laatu, peruna, porkkana, vehnä |
Päättynyt 1994 - 2001 |
MTT |
Maan fysikaalisten ominaisuuksien vaikutus porkkanan kasvuun Pietola Liisa fysikaaliset ominaisuudet, laatu, maa, muokkaus, porkkana, sadetus, sato |
Päättynyt 1989 - 1994 |
MTT |
Maidon kuljetuksesta pakattuna ja pastöroimattomana raakamaitona Antila Veijo kuljetus, laatu, pakkaus, prosessointi, taloudellisuus, täydennysmaito |
Päättynyt 1990 - 1991 |
|