|
|
Hakuehto:
asiasanalla
prosessointi | |
|
Hakutuloksessa 14 hanketta |
Sivu:
[1] |
|
Takaisin asiasanahakemistoon
|
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja |
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat |
Kesto |
MTT |
Agrosellun tuotanto- ja käyttömahdollisuudet Suomessa Mela Timo agrosellu, prosessointi, riskituotteet, viljelytekniikka |
Päättynyt 1990 - 1993 |
MTT |
FARMIVÄRI - Väriaineisiin ja muihin luonnon tuotteisiin soveltuvien lisäarvobiomolekyylien jatkojalostus biomassasta maatilalla Keskitalo Marjo ympäristöjalanjälki, synteettinen väri, värikasvit, sekundääriaineet, pietaryrtti (Tanacetum vulgare), kannattavuus, kasviväri, biomassakasvit, tuotantoketju, liiketoimintamalli, prosessointi, on-farm erotus, puun käsittely, eco-tekstiilit, muinaistekniikka, morsinko (Isatis tinctoria) |
Päättynyt 2010 - 2013 |
HY |
Improving the technological and nutritional functionality of wheat bran proteins by bioprocessing for food applications Katina, Kati Kristiina
|
päättynyt 2 v.: 2016 - 2017 |
HY |
Kauran kuidun ja proteiinien muutokset prosessoinnissa
|
päättynyt 1 v.: 2008 - 2008 |
MTT |
Keskeisten alkutuotantotekijöiden ja prosessoinnin vaikutus maidon laatuun Shingfield Kevin maito, prosessointi, lypsylehmä, lehmät, ravitsemus, maitovalkuainen, laatu |
Päättynyt 1996 - 1999 |
HY |
Keskeisten alkutuotantotekijöiden ja prosessoinnin vaikutus maidon laatuun Piironen Vieno maito, maidon laatuun vaikuttavat tekijät, alkutuotantotekijät, prosessointi |
päättynyt 1996 - |
MTT |
Maidon kuljetuksesta pakattuna ja pastöroimattomana raakamaitona Antila Veijo kuljetus, laatu, pakkaus, prosessointi, taloudellisuus, täydennysmaito |
Päättynyt 1990 - 1991 |
HY |
OatHow: How to predict techno-functionality of oats Piironen, Vieno Irene
|
käynnissä 2 v.: 2019 - 2020 |
MTT |
Pellavan musiinintuotanto ja sen teollinen hyödyntäminen Keskitalo Marjo pellava, Linum usitatissimum, lajike, laatu, lima, sokeri, musiini, eristys, prosessointi, elintarvike |
Päättynyt 2003 - 2003 |
MTT |
Prosessoinnin vaikutus opioidisten peptidien muodostumiseen maitovalmisteissa (Yhd. 1992 tutkimukseen 34160592 Heraproteiinien hyväksikäyttö elintarv.teollisuudessa) Antila Veijo maitovalmisteet, opioidiset peptidit, prosessointi |
Päättynyt 1990 - 1993 |
MTT |
Prosessoinnin vaikutus vihannesten ja pastan ravintokuitupitoisuuksiin Plaami Sirkka pasta, prosessointi, ravintokuitu, vihannekset |
Päättynyt 1992 - 1997 |
MTT |
SPINDIGO Keskitalo Marjo indigo, värimorsinko, Isatis tinctoria, väritatar, Polygonum tinctorum, viljelytekniikka, lajike, kasvuolot, eristys, indigon laatu, värjäys, sähkökemiallinen pelkistys, non-food, uudet tuotteet, prosessointi, ympäristömyönteinen |
Päättynyt 2001 - 2004 |
MTT |
Terveyttä tattarista Keskitalo Marjo prosessointi, pölytys, pölyttäjät, kimalainen, mehiläinen, ampiainen, kukkakärpänen, aistinvaraisuus, tattarielintarvike, kuorinta, jauhosaanto, liukoiset hiilihydraatit, fagopyritolit, d-kiro-inositoli, keliakia, 2 tyypin diabetes, insuliini, lajike, kukinta, pähkylä, sato, tattari, Fagopyrum esculentum, eristys, analysointi |
Päättynyt 2003 - 2007 |
MTT |
Väkirehun prosessoinnin vaikutus rehun hyväksikäyttöön Jaakkola Seija väkirehu, prosessointi, rehuviljan säilöntä, rehun hyväksikäyttö, nauta, sika |
Päättynyt 1999 - 2000 |
|