Sivu:
[1] |
|
Takaisin asiasanahakemistoon
|
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja |
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat |
Kesto |
HY |
ConPaSS: Consumer-inclusive packaging system: sustainability with circularity and bio-based materials Kylkilahti, Eliisa Aune Maria
|
päättynyt 1 v.: 2021 - 2021 |
HY |
EIT FOOD Innovative tools to produce legume-based foods for increased consumer acceptance Pajari, Anne-Maria
|
päättynyt 2 v.: 2020 - 2021 |
HY |
Increasing consumer trust and support for the food supply chain Steiner, Bodo Ernst
|
käynnissä 1 v.: 2020 - 2020 |
HY |
Increasing consumer trust and support for the food supply chain Bennett, Richard
|
käynnissä 1 v.: 2021 - 2021 |
HY |
Innovative consumer-driven multisensory food experience Hopia, Anu
|
päättynyt 4 v.: 2017 - 2020 |
RKTL |
Kalatalousbarometrit, loppuraportti Ahvonen Anssi kalanjalostus, kalanviljely, kalat, kalatalous, kuluttajat, kysyntä, luonnonvaratalous ja kilpailukyky, tarjonta, tukkukauppa, vähittäiskauppa |
päättynyt 1999 |
RKTL |
Kalaöljyn lisääminen siikarehuun ennen perkuuta - Tuotannon taloudellisuus ja tuotteen terveellisyys Airaksinen Susanna elintarvike, kuluttajat, rehut, siika |
päättynyt 2 v.: 2010 - 2011 |
HY |
Kaupan aukiolo - Kuluttajien, myyjien ja kauppiaiden mielipiteitä kaupan aukioloajoista Raijas Anu vähittäiskauppa, kuluttajat, kauppiaat, myyjät, aukiolo |
päättynyt 1995 - 1995 |
RKTL |
Kirjolohen räätälöinti jalostuksen ja kuluttajan tarpeita vastaavaksi - KirJa Airaksinen Susanna rasvapitoisuus, elintarvike, kalatuotteet, kirjolohi, kuluttajat, laatu, rehut |
päättynyt 3 v.: 2010 - 2012 |
HY |
Kuluttajalle vähittäiskaupan jakelupalveluista aiheutuvat kustannukset Raijas Anu kauppa, kuluttajat, kuluttajakäyttäytyminen, ajankäyttö, kustannukset, palvelut, kulutus, päivittäistavara |
päättynyt 1993 - |
MTT |
Kuluttajat, päättäjät ja lähi- tai luomuruoka. Mahdollisuuksia pk-sektorille Forsman-Hugg Sari Ruokapalvelut, Ruoka, Lähiruoka, Kuluttajat, Luomuruoka, Elintarvikkeet, Päättäjät |
Päättynyt 2003 - 2006 |
MTT |
Laatu ja vastuu elintarvikeketjussa Forsman-Hugg Sari Vastuu, Yhteiskuntavastuu, Elintarvikeketju, Kuluttajat, Laatu |
Päättynyt 2004 - 2006 |
MTT |
Lisäarvoa laatutyöstä - elintarvikeketjun kansallisen laatujärjestelmän kehittäminen ja todentaminen Forsman-Hugg Sari Vastuullisuus, Laatu, Yhteiskuntavastuu, Elintarvikkeet, Elintarvikeketju, Kuluttajat, Lisäarvo, Viestintä |
Päättynyt 2008 - 2010 |
MTT |
Maaseudun tuotteiden ja palveluiden ekotuotteistaminen ja markkinointi Reinikainen Anu ekotuotteistamismallit, elinkaariarviointi, ympäristöarvot, markkinointi, indikaattorit, kestävä kehitys, tuotesuunnittelu, kuluttajat |
Päättynyt 2001 - 2005 |
HY |
Maatalouden muutos agroekologisten symbioosien ja solumaatalouden avulla - Ympäristövaikutukset ja viljelijöiden sekä kuluttajien näkemykset Tuomisto, Hanna Leena
|
käynnissä 6 v.: 2018 - 2023 |
RKTL |
Menekinedistäminen ja suurtaloudet Saarni Kaija suurtaloudet, kalat, kalatuotteet, kuluttajat, kysyntä |
päättynyt 3 v.: 2005 - 2007 |
HY |
Päivittäistavarakaupan valinta - vertailu Suomen ja Norjan pääkaupunkiseudun välillä Raijas Anu päivittäistavarakauppa, kuluttajat, kuluttajakäyttäytyminen |
päättynyt 1996 - 1997 |
MTT |
Reilu sika - Sianlihantuotannon eettiset periaatteet tuottajien ja kuluttajien arvioimina työpaja, sianlihantuotanto, kuluttajat, arvot, etiikka, tuottajat |
päättynyt 2012 - 2014 |
RKTL |
Siikatuotteiden räätälöinti - Kasvatetun siian rasvapitoisuuden ja rasvan laadun hallinta Airaksinen Susanna elintarvike, kalankasvatus, kuluttajat, laatu, rasvapitoisuus, rehut, siika |
päättynyt 3 v.: 2009 - 2011 |
HY |
Sustainable food transition, practices and the normativities of consumption Niva, Mari Helena
|
käynnissä 3 v.: 2021 - 2023 |
MTT |
Vuorovaikutteinen ja vastuullinen elintarvikeketju - ratkaisuja tuottajien ja kuluttajien kohtaamisen haasteisiin Koistinen Laura Kohtaaminen, Vastuullisuus, Ruokaketju, Ruokajärjestelmä, Maataloustuottajat, Kuluttajat, Vuorovaikutus |
Päättynyt 2010 - 2014 |
HY |
We Value Food - EIT food project Erkkola, Maijaliisa
|
päättynyt 2 v.: 2019 - 2020 |
HY |
Ympäristöystävällinen tuotantotapa ja elintarvikkeiden kilpailukykyisyys: tutkimus kuluttajien, jalostusportaan ja tuottajien asenteista Westermarck Harri koettu laatu, kuluttajat, ympäristömyönteisyys, elintarvikkeet |
päättynyt 1995 - 1997 |