Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja
tuottaja
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat
MTT
FOODPRINT - Elintarvikeketjun toiminnan kehittäminen jalanjäljen pienentämiseksi: laskentamenettelyjen ja työkalujen kehitys
Katajajuuri Juha-Matti
rehevöityminen, happamoituminen, ympäristövaikutus, ympäristökuormitus, tuote, elinkaari, elinkaariarviointi, hiilijalanjälki, elintarvike, ruoka, ilmastovaikutus, elintarvikeketju, toimitusketju, tuotantoketju, kehittäminen, parantaminen, metodologia, standardi, laskenta, harmonisointi, laskentaohje, laskentamenetelmä, työkalu, vesijalanjälki, rehevöitymisjalanjälki, ilmasto, climate impact, carbon footprint, global warming potential, food, foodstuff, product, eutrophication, acidification, environmental impact, environmental load, LCA, life cycle assessment, life cycle analysis, supply chain, improvement, development, harmonisation, method, methodology, rule, calculation, guide
Päättynyt
2009 - 2012
MTT
Päättynyt
2003 - 2006
MTT
Maatalouden ja elintarviketeollisuuden tuotelähtöisen ympäristöhallinnan kehittäminen
Katajajuuri Juha-Matti
ruoka, elintarvikepakkaus, tuote, tuotantoketju, toimintoverkko, ympäristövaikutus, ympäristövaikutukset, elinkaariarviointi, elinkaarianalyysi, tuotelähtöinen ympäristöhallinta, jatkuva parantaminen, elintarvike, ruoan ympäristövaikutukset, ruoan ympäristövaikutus, kulutuksen ympäristövaikutus, pakkaukset, pakkausten ympäristövaikutus
Päättynyt
2003 - 2006