Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja
tuottaja
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat
MTT
FOODPRINT - Elintarvikeketjun toiminnan kehittäminen jalanjäljen pienentämiseksi: laskentamenettelyjen ja työkalujen kehitys
Katajajuuri Juha-Matti
rehevöityminen, happamoituminen, ympäristövaikutus, ympäristökuormitus, tuote, elinkaari, elinkaariarviointi, hiilijalanjälki, elintarvike, ruoka, ilmastovaikutus, elintarvikeketju, toimitusketju, tuotantoketju, kehittäminen, parantaminen, metodologia, standardi, laskenta, harmonisointi, laskentaohje, laskentamenetelmä, työkalu, vesijalanjälki, rehevöitymisjalanjälki, ilmasto, climate impact, carbon footprint, global warming potential, food, foodstuff, product, eutrophication, acidification, environmental impact, environmental load, LCA, life cycle assessment, life cycle analysis, supply chain, improvement, development, harmonisation, method, methodology, rule, calculation, guide
Päättynyt
2009 - 2012
Syke
käynnissä
2 v.: 2015 - 2016
Syke
käynnissä
3 v.: 2021 - 2023
Syke
päättynyt
3 v.: 2010 - 2012
Syke
käynnissä
3 v.: 2021 - 2023
Metla
päättynyt
1991 - 1997
HY
päättynyt
1989 - 1998
Metla
päättynyt
1992 - 1997
Syke
päättynyt
4 v.: 2017 - 2020
Syke
käynnissä
4 v.: 2015 - 2018
Metla
päättynyt
1992 - 1997
Syke
käynnissä
4 v.: 2011 - 2014
Syke
päättynyt
4 v.: 2016 - 2019
RKTL
päättynyt
3 v.: 2001 - 2003
HY
päättynyt
2001 - 2003
HY
päättynyt
2001 -
HY
Vesilintuekologia
Nummi Petri
sinisorsa, tavi, haapana, telkkä, ympäristönvalinta, populaatiodynamiikka, happamoituminen
päättynyt
1994 -