|
|
Hakuehto:
asiasanalla
ruhon laatu | |
|
Hakutuloksessa 9 hanketta |
Sivu:
[1] |
|
Takaisin hakulomakkeelle
|
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja |
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat |
Kesto |
MTT |
Kannattavuuden optimointi kestävään ympäristöön perustuvassa ekstensiivisessä naudanlihantuotannossa Manninen Merja ruokinta, itseuudistuva naudanlihantuotanto, ympäristö, ravinnekuormitus, eläinsuojat, rakennussuunnittelu, eläinten käyttäytyminen, sorkkaviat, eläinten terveys, liharotuhieho, liharotusonni, ruhon laatu, lihan laatu, tuotannon talous |
Päättynyt 1997 - 2001 |
MTT |
Karitsanlihan tuotanto tilan lisätulon lähteenä Sormunen-Cristian Riitta ruokinnalliset vaihtoehdot, voimaperäinen ruokinta, laajaperäinen ruokinta, suomenlammas, texel, oxford down, ruhon laatu, lihan laatu, kannattavuus |
Päättynyt 1995 - 1999 |
MTT |
Laatulihaa hiehoista - Osa 1. Luomukasvustosta valmistettu vehnä-rehuvirnasäilörehu teuraaksi kasvatettavien hereford-hiehojen vieroituksen jälkeisessä ruokinnassa Manninen Merja lihahieho, ruokinta, luonnonmukainen tuotanto, ruhon laatu, lihan laatu, kokoviljasäilörehu, rehuvirna |
Päättynyt 2002 - 2005 |
MTT |
Lihanautojen loppukasvatus ja sen vaikutus eläinten hyvinvointiin Manninen Merja nauta, lihanauta, ruokinta, hyvinvointi, väkirehuintensiteetti, palkokasvit, ruhon laatu, lihan laatu, luomutuotanto, luonnonmukainen tuotanto |
Päättynyt 2001 - 2004 |
MTT |
Loppukasvatuksen ruokinnan ja teurastuksen ajankohdan vaikutus sianlihan laatuun Siljander-Rasi Hilkka yorkshire, duroc, risteytys, lihan laatu, maatiainen, ruhon laatu, glykolyyttinen potentiaali, ruokinta, kuitu, härkäpapu, rypsi, ohrarehu, sika |
Päättynyt 2004 - 2006 |
MTT |
Naudanlihantuotannon kehittäminen Pohjois-Suomessa Joki-Tokola Erkki lihanauta, naudanlihantuotanto, emolehmät, emolehmätuotanto, naudanliha, ruokinta, rehut, hiehot, ruhojen rasvaisuus, ruhon laatu, tuotantokustannukset, tuotannon talous |
Päättynyt 2004 - 2007 |
HY |
Nautojen ruhon laatuominaisuuksien jalostusarvosteluohjelman kehittäminen Ojala Matti naudat, ruhon laatu, jalostus |
päättynyt 1995 - 2000 |
MTT |
Ruokinnalliset keinot siipikarjatuotteiden laadun kannalta Kiiskinen Tuomo broileri, muniva kana, ruhon laatu, munan laatu |
Päättynyt 1991 - 1995 |
MTT |
Suomalaisen sian lihakkuuden ja lihan laadun valinnan parantaminen Mäki-Tanila Asko ruhon laatu, periytyminen, korrelaatio, lihan laatu, luusto, ruokinta, teurastus, sika |
Päättynyt 2004 - 2007 |
|