Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja
Tiedon-
tuottaja
tuottaja
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat
Kesto
HY
Elintarvikkeiden toksigeeniset bakteerit
Salkinoja-Salonen Mirja
elintarvike, ruokamyrkytys, toksiini, peptidi, biotesti, mitokondrio, Bacillus
päättynyt
1996 -
HY
päättynyt
1999 - 2001
HY
Toksiset mikrobit sisätiloissa
Salkinoja-Salonen Mirja
Streptomyces bakteeri, biotesti, sisäilma, hometalo, peptidi
päättynyt
1997 -
MTT
Uudet juustotyypit
Tupasela Tuomo
juusto, juuston aromi, juuston kypsyminen, juuston rakenne, juustotyypit, kasviöljy, maitorasvafraktio, peptidi
Päättynyt
1989 - 1996
MTT
Päättynyt
2010 - 2014