Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja
tuottaja
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat
HY
GLUTEENI-INTOLERANSSI JA TURVALLISUUTEEN (MANGLIN – FOOD)
Salovaara Hannu
gluteeni, keliakia, vehnä, ohra, ruis, kaura, gluteenikontaminaatio, turvalliset elintarvikkeet, terve limakalvo, geneettinen gluteeni-intoleranssi, immunogenetiikka, detoksifikaatio, prolamiini analyysi, Codex Alimentarius, terveyshyöty, sairastuvuus, ennaltaehkäisy, tuoteselosteet, elämänlaatu, kansanterveys, laadukas ruoka
päättynyt
2007 - 2010
HY
päättynyt
2006 -
HY
päättynyt
1998 - 2000
HY
päättynyt
3 v.: 2017 - 2019
Ruokavirasto
päättynyt
Luke
PeltoLuksus Pellolta arvotuotteita ja luksusta
Keskitalo Marjo
arvot, biomateriaalit, elintarvikeketjut, elintarviketutkimus, energia, entsymaattiset menetelmät, erikoiskasvit, harvinaiset kasvilajit, kasvinsuojelu, kasvinviljelytilat, keliakia, kiertotalous, kumina, maan rakenne, viljelyjärjestelmät
päättynyt
2018 - 2019
MTT
Päättynyt
2010 - 2013
MTT
Terveyttä tattarista
Keskitalo Marjo
prosessointi, pölytys, pölyttäjät, kimalainen, mehiläinen, ampiainen, kukkakärpänen, aistinvaraisuus, tattarielintarvike, kuorinta, jauhosaanto, liukoiset hiilihydraatit, fagopyritolit, d-kiro-inositoli, keliakia, 2 tyypin diabetes, insuliini, lajike, kukinta, pähkylä, sato, tattari, Fagopyrum esculentum, eristys, analysointi
Päättynyt
2003 - 2007