|
|
Hakuehto:
asiasanalla
rasvat | |
|
Hakutuloksessa 13 hanketta |
Sivu:
[1] |
|
Takaisin asiasanahakemistoon
|
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja |
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat |
Kesto |
Luke |
ApoE4 genotyyppitiedon ja interventiointensiteetin vaikutus elintapamuutosten toteutumiseen ja aistinvaraisiin mieltymyksiin (ApoE4mot) Tahvonen Raija rasvat, ravitsemusfysiologia, ravitsemustutkimus, ruoka, terveystarkkailu, tokoferolit |
päättynyt 2015 - 2019 |
MTT |
Erilaiset rasvat turkiseläinten rehuna Kiiskinen Tuomo kasvu, minkki, muokkaus, rasvahapot, rasvat, ruokinta, sinikettu, sulavuus, turkisnahat, varastointi |
Päättynyt 1986 - 1989 |
HY |
Functional oleogels with health enhancing ability (HiLIFE Proof of Concept Grant) Valoppi, Fabio
|
käynnissä 2 v.: 2020 - 2021 |
MTT |
Kauran biotekninen prosessointi uusiksi elintarvikkeiksi Eurola Merja kaura, mallastus, fermentaatio, käyminen, fytaatit, rasvat, valkuaisaineet, proteiinit |
Päättynyt 1998 - 2001 |
MTT |
Kotimaisten ravintorasvojen vaikutus sydän- ja verisuonitautien riskitekijöihin Alaviuhkola Timo rasvat, sika, sydän- ja verisuonit |
Päättynyt 1989 - 1994 |
MTT |
Ohra ja kaura lehmien väkirehuna Heikkilä Terttu kaura, lypsykarja, maito, ohra, rasvat, rehuarvo, ruokinta, nurmisäilörehu, valkuaisaineet, väkirehut |
Päättynyt 1980 - 1991 |
MTT |
Rasva emakoiden rehuseoksissa Suomi Kaija emakot, rasvat, rehut |
Päättynyt 1986 - 1989 |
MTT |
Ravintoaineiden sulavuus sian ruoansulatuskanavan eri osissa teollisuuden sivutuotteet, valkuaisen hyväksikäyttö, rasvat, ohutsuolisulavuus, kuidut, kokonaissulavuus, aminohapot, hiilihydraatit |
Päättynyt 1995 - 2008 |
MTT |
Säilöntäaineet säilörehun valmistuksessa, bakteerit ja entsyymit Toivonen Vesa bakteerit, entsyymit, lypsykarja, maito, rasvat, rehunsäilöntäaineet, ruokinta, nurmisäilörehu, valkuaisaineet |
Päättynyt 1985 - 1991 |
MTT |
Turkiskettujen ympäristöpäästöjen ja häkkien likaantumisen vähentäminen ruokinnan avulla Valaja Jarmo kivennäiset, fosfori, rasvat, ohra, sinikettu, sulavuus |
Päättynyt 1998 - 2001 |
MTT |
Uudentyyppisten rasvasekoitteiden vaikutus veriseerumin kolesterolitasoon Antila Veijo maitorasva, rasvat, terveysvaikutukset |
Päättynyt 1988 - 1989 |
MTT |
Väkirehuun lisätyn öljymäisen rasvan vaikutus maitorasvan koostumukseen Kankare Veikko elintarvikkeiden laa, koostumus, lypsykarja, maito, rasvahapot, rasvat, rehut, ruokinta |
Päättynyt 1984 - 1989 |
Luke |
WP1 Individual change of habits needed for Green European Transition Soini, Katriina
|
käynnissä 2021 - 2025 |
|