|
|
Hakuehto:
asiasanalla
proteiinit | |
|
Hakutuloksessa 15 hanketta |
Sivu:
[1] |
|
Takaisin asiasanahakemistoon
|
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja |
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat |
Kesto |
HY |
‘Functionalisation and valorisation of PROteins and VEgetable sources (PROVE) Katina, Kati Kristiina
|
päättynyt 1 v.: 2018 - 2018 |
MTT |
Hiehokauden ruokinnan vaikutus utareen kehitykseen, hormonieritykseen ja maitotuotoksiin Mäntysaari Päivi hiehot, hiehon kasvatus, ruokintaintensiteetti, proteiinit, valkuaisaineet, utareen kehitys, maitotuotos, hormonieritys |
Päättynyt 1990 - 1998 |
MTT |
Immunologisten menetelmien kehittäminen proteiinipitoisuuksien määrittämiseksi Pihlanto Anne vasta-aineet, proteiinit, kananmuna, maito |
Päättynyt 2001 - 2003 |
MTT |
Juuston kypsyminen ja uusien juustojen kehittäminen Pahkala Eero entsymaattinen hajoaminen, juustot, kypsyminen, proteiinit |
Päättynyt 1992 - 1997 |
MTT |
Kananmuna bioaktiivisten yhdisteiden lähteenä Hiidenhovi Jaakko proteiinit, peptidit, fosfolipidit, bioaktiiviset ominaisuudet, funktionaaliset elintarvikkeet, ylikriittinen uutto, kananmunat |
Päättynyt 2002 - 2006 |
MTT |
Kauran biotekninen prosessointi uusiksi elintarvikkeiksi Eurola Merja kaura, mallastus, fermentaatio, käyminen, fytaatit, rasvat, valkuaisaineet, proteiinit |
Päättynyt 1998 - 2001 |
HY |
Kauran kuidun ja proteiinien muutokset prosessoinnissa
|
päättynyt 1 v.: 2008 - 2008 |
HY |
Kuumennuskäsittelemätön kaura osana gluteenitonta ruokavaliota keliakiapotilailla Salovaara Hannu kaura, proteiinit, keliakia |
päättynyt 1998 - 2000 |
MTT |
Luomuviljojen typpilannoitustekniikat Schäfer Winfried luonnonmukainen viljely, luomu, viherlannoitus, typpilannoitus, viljat, lietelanta, laatu, proteiinit, valkuaisaineet |
Päättynyt 1997 - 2000 |
MTT |
Maidon sisältämien antioksidanttien hyödyntäminen elintarvikkeissa ja erityisvalmisteissa Korhonen Hannu antioksidantit, maito, peptidit, proteiinit, teknologia, kasviperäiset biomolekyylit |
Päättynyt 1999 - 2001 |
MTT |
Mallasohran proteiinit ja mallastuslaatu Kontturi Markku lajikkeet, mallasohra, mallastuslaatu, typpilannoitus, proteiinit, valkuaisaineet, valkuaisen koostumus, valkuaisen sijainti, immunolokalisaatio |
Päättynyt 1991 - 1997 |
HY |
Proteiinien hapettuminen ja vuorovaikutukset lipidien ja fenolisten yhdisteiden kanssa Heinonen Marina proteiinit, lipidit, fenoliset yhdisteet |
päättynyt 2001 - 2002 |
HY |
Proteiinierityksen molekulaariset mekanismit Bacillus subtiliksessa ja Lactococcus lactiksessa.. Palva Airi Proteiinit, eritys, Lactococcus lactis, Bacillus subtilis, PrsA |
päättynyt 1998 - 2000 |
MTT |
Tärkkelys- ja proteiiniteknologialla terveellisiä ja luonnonmukaisia elintarvikkeita Korhonen Hannu tärkkelys, proteiinit, syötävät kalvot, syötävät päällysteet |
Päättynyt 1999 - 1999 |
MTT |
Urheiluhevosen ravitsemuksen ja kasvun optimoiminen Saastamoinen Markku hevonen, varsa, energia, ravinnontarve, ravintoaineet, valkuaisaineet, proteiinit, aminohapot |
Päättynyt 1989 - 1998 |
|