|
|
Hakuehto:
asiasanalla
liha | |
|
Hakutuloksessa 11 hanketta |
Sivu:
[1] |
|
Takaisin asiasanahakemistoon
|
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja |
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat |
Kesto |
MTT |
Eläintautiriskien hallinta kotieläintalouden rakennemuutoksessa Niemi Jarkko lammas, liha, Eläintaudit, riski, alueellinen keskittyminen, rakennekehitys, mittakaavaedut, kilpailukyky, nauta, sika |
päättynyt 2009 - 2015 |
HY |
Erityisruokavaliotuotteiden kehittäminen Piilo Tiina allergia, elintarvikkeet, liha, kasvikset |
päättynyt 1999 - 2000 |
HY |
KarniMari - a clinical intervention study of the effects of red meat and berries on intestinal metabolism Pajari, Anne-Maria
|
päättynyt 2 v.: 2014 - 2015 |
MTT |
Laktitolin vaikutus karjunhajun muodostumiseen Karhapää Maija karju, liha, skatoli, androstenoni, laktitoli |
Päättynyt 2002 - 2004 |
MTT |
Liha-, ruis-, peruna-, dieetti- ja timoteireferenssimateriaalien valmistus ja sertifiointi Kumpulainen Jorma liha, peruna, ruis, timotei, referenssimateriaali |
Päättynyt 1997 - 1997 |
HY |
Luomutuotteiden tuotekehitys Leskinen Marita luonnonmukainen maataloustuotanto, elintarvikkeet, liha, marjat, kasvikset |
päättynyt 1996 - 1999 |
MTT |
Radionuklidien siirtyminen kotieläimiin ja eläintuotteisiin sekä vaikutukset eläinten terveyteen ja tuotantoon Kossila Vappu cesium, imeytyminen, isotoopit, jodi, kotieläimet, liha, maito, radioaktiivinen laskeuma, strontium, terveys |
Päättynyt 1986 - 1987 |
HY |
Sianlihan ja sianlihavalmisteiden laadun parantaminen/Lihasproteiinigeelien veden pidättymisen teoria, erityisesti natriumin sitoutuminen proteiineihin Puolanne Eero Veden pidättyminen, lihasproteiinigeelit, liha, ionien sitoutuminen, suolaisuus |
päättynyt 2007 - 2011 |
MTT |
Suomalaisten maataloustuotteiden organoklooripestisidijäämät ja vertaileva pestisidijäämätutkimus Euroopan eri maissa Kumpulainen Jorma fosfori, herbisidit, kloori, liha, maito, määritysmenetelmät, orgaaniset yhdisteet, peruna, torjunta-ainejäämät, vilja |
Päättynyt 1985 - 1989 |
HY |
Tyhjiö- ja suojakaasupakattuihin elintarvikkeisiin liittyvät mikrobiologiset riskit Korkeala Hannu vakuumipakkaus, suojakaasupakkaus, liha, lihavalmisteet, kala, kalavalmisteet, Clostridium botulinum, Listeria monocytogenes, Yersinia enterocolitica, Clostridium perfringens, Lactobacillus sake, Leuconostoc, PCR, ribotyypitys, pulssikenttä-elektroforeesi, DNA-DNA-hybridisaatio, ruokamyrkytys |
päättynyt 1983 - |
MTT |
Vesiliukoiset vitamiinit animaalisissa elintarvikkeissa(Yhdistetty -92 osatutkimukseksi tutkimushankkeeseen 34161192 Eläinperäisten elintarvikkeiden... Pihlanto-Leppälä Anne elintarviketekniikka, kananmuna, liha, prosessitekniikka, vesiliukoiset vitamiinit |
Päättynyt 1990 - 1993 |
|