Hakuehto:
asiasanalla lihavalmisteet | ||
Hakutuloksessa 2 hanketta |
Sivu: [1] | ||||
Takaisin asiasanahakemistoon | ||||
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja | ||||
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat | Kesto | ||
MTT | Biogeenisten amiinien määrittäminen elintarvikkeista Antila Pirkko amiinit, elintarvikkeiden laa, juusto, lihavalmisteet, valkuaisaineet |
Päättynyt 1989 - 1990 |
||
HY | Tyhjiö- ja suojakaasupakattuihin elintarvikkeisiin liittyvät mikrobiologiset riskit Korkeala Hannu vakuumipakkaus, suojakaasupakkaus, liha, lihavalmisteet, kala, kalavalmisteet, Clostridium botulinum, Listeria monocytogenes, Yersinia enterocolitica, Clostridium perfringens, Lactobacillus sake, Leuconostoc, PCR, ribotyypitys, pulssikenttä-elektroforeesi, DNA-DNA-hybridisaatio, ruokamyrkytys |
päättynyt 1983 - |