Hakuehto:
asiasanalla ovomusiini | ||
Hakutuloksessa 3 hanketta |
Sivu: [1] | ||||
Takaisin asiasanahakemistoon | ||||
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja | ||||
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat | Kesto | ||
MTT | Funktionaalinen kananmuna - kananmunan jatkojalostus ja uudet käyttösovellukset Ryhänen Eeva-Liisa kananmunat, glykoproteiinit, ovomusiini, prebiootit, bioaktiiviset ominaisuudet, teknologiset ominaisuudet, modifioitu rasvahappokoostumus, fosfolipidit, funktionaalinen elintarvike |
Päättynyt 1998 - 2001 |
||
MTT | Kananmunan kemiallisen ja teknologisen laadun kehittäminen Mäki-Tanila Asko kananmunat, kananmunan laatu, valkuaisen proteiinikoostumus, ovomusiini, kananjalostus, molekyyligenetiikka, mikrosatelliittimarkkerit, munan painon säätely, aminohapot, linolihappo |
Päättynyt 1994 - 1999 |
||
MTT | Kananmunan valkuaisen laatuun vaikuttavien syiden selvittäminen Ryhänen Eeva-Liisa kananmunat, valkuaisen proteiinikoostumus, ovomusiini, geelisuodatus, kapillaarielektroforeesi |
Päättynyt 1994 - 1998 |