Hakuehto:
asiasanalla suklaa | ||
Hakutuloksessa 4 hanketta |
Sivu: [1] | ||||
Takaisin hakulomakkeelle | ||||
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja | ||||
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat | Kesto | ||
MTT | Maitorasvafraktioiden ja muiden rasvojen seosten sulamis- ja kiteytymisominaisuudet Kankare Veikko glyseridit, kasvirasvat, maitorasva, rasvahapot, suklaa |
Päättynyt 1988 - 1990 |
||
MTT | Maitorasvafraktioiden käyttö elintarviketeollisuudessa Kankare Veikko elintarviketeollisuus, kasvirasvat, maitorasva, suklaa |
Päättynyt 1988 - 1990 |
||
MTT | Maitorasvan ja sen fraktioiden ominaisuudet sekä käyttömahdollisuudet elintarviketeollisuudessa Kankare Veikko elintarviketeollisuus, kolesteroli, kolesterolin poisto, maitorasva, maitorasvajae, rasvahappokoostumus, suklaa, triglyseridikoostumu |
Päättynyt 1988 - 1991 |
||
MTT | Rasvateknologia Kankare Veikko elintarviketeollisuus, kolesteroli, kolesterolin poisto, maitorasva, maitorasvajae, rasvahappokoostumus, suklaa, triglyseridit |
Päättynyt 1988 - 1993 |