Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja
tuottaja
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat
HY
Aeromonasten taksonomia ja patogeenisuus
Hänninen Marja-Liisa
aeromonakset, taksonomia, epidemiologia, kalapatogeeni, ihmispatogeeni, elintarvikkeet, vesi, kala
päättynyt
1993 -
Luke
päättynyt
2017 - 2020
Luke
käynnissä
1980 - 2024
Luke
päättynyt
2019 - 2021
Luke
käynnissä
2022 - 2027
Luke
käynnissä
2020 - 2024
Luke
päättynyt
2018 - 2020
Luke
käynnissä
2020 - 2023
Luke
käynnissä
2021 - 2027
Luke
päättynyt
2018 - 2020
Luke
päättynyt
2006 - 2017
Luke
päättynyt
2019 - 2020
Ruokavirasto
päättynyt
3 v.: 2009 - 2011
HY
päättynyt
2007 - 2007
Luke
käynnissä
2017 - 2024
Luke
päättynyt
2017 - 2020
MTT
Päättynyt
1994 - 1996
Luke
Kalatalouden ympäristöohjelma
Louhi, Pauliina
kala, kalavesienhoito, istutukset, rannikkoalueet, Ekologia, evoluutiobiologia
käynnissä
2017 - 2023
Ruokavirasto
päättynyt
4 v.: 2010 - 2013
Luke
päättynyt
2017 - 2020
Luke
päättynyt
2014 - 2015
Luke
päättynyt
2016 - 2019
Luke
käynnissä
2018 - 2024
Luke
päättynyt
2018 - 2019
Ruokavirasto
päättynyt
4 v.: 2008 - 2011
Luke
päättynyt
2015 - 2020
Luke
Puutarhatilastot
Jaakkonen, Anna-Kaisa
puutarhayritysrekisteri, tilastot, tilastointi, avomaan vihannesviljely, kasvihuonevihannekset, taimitarhaviljely, marjatuotanto, hedelmätuotanto, koristekasvituotanto, koristekasviviljely, energia, satotaso, kukkivat ruukkukasvit, kesäkukat, maatalous, luonnonmukainen maataloustuotanto, marjakasvit, avomaanvihannekset, kasvihuoneet, Tilastotiede, Muut maataloustieteet, Maataloustiede
käynnissä
2020 - 2025
Luke
päättynyt
2012 - 2015
Luke
Replacing human eye with AI
Pohjankukka, Jonne
big data, koneoppiminen, eläinlajit, riista, kala, Muut luonnontieteet
päättynyt
2020 - 2022
Luke
päättynyt
2019 - 2019
Luke
päättynyt
2019 - 2022
Ruokavirasto
käynnissä
8 v.: 2014 - 2021
Luke
päättynyt
2017 - 2019
Luke
päättynyt
2018 - 2020
HY
Tyhjiö- ja suojakaasupakattuihin elintarvikkeisiin liittyvät mikrobiologiset riskit
Korkeala Hannu
vakuumipakkaus, suojakaasupakkaus, liha, lihavalmisteet, kala, kalavalmisteet, Clostridium botulinum, Listeria monocytogenes, Yersinia enterocolitica, Clostridium perfringens, Lactobacillus sake, Leuconostoc, PCR, ribotyypitys, pulssikenttä-elektroforeesi, DNA-DNA-hybridisaatio, ruokamyrkytys
päättynyt
1983 -
Luke
Uudet keinot vesihomeen torjumiseksi kalanviljelylaitoksilla
Nousiainen, Antti
päättynyt
2019 - 2022