|
|
Hakuehto:
asiasanalla
ruoankulutus | |
|
Hakutuloksessa 14 hanketta |
Sivu:
[1] |
|
Takaisin asiasanahakemistoon
|
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja |
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat |
Kesto |
Luke |
Alkuperäiskasvien varmuuskokoelmat Heinonen, Maarit geenivarat, käyttöarvo, monimuotoisuus, säilytys, vanhat viljelykasvit, Maataloustiede |
käynnissä 2020 - 2026 |
Luke |
Boosting Integrated Assessment modelling in Luke for sustainability analysis Lehtonen Heikki hiilen kierto, kestävyysjalostus, maatalouseläintiede, ruoankulutus, viljelyohjelmat |
päättynyt 2018 - 2020 |
Luke |
INNOVATIIVISET TEKNOLOGIAT JA KONSEPTIT TERVEYTTÄ EDISTÄVIEN RUOKIEN KEHITTÄMISEKSI PALKO- JA VILJAKASVEISTA Kahala Minna vesiliukoiset vitamiinit |
päättynyt 2016 - 2018 |
Luke |
Kotimaisten kasviproteiinien hiilijalanjälkitietojen määrittäminen ja ilmastovaikutuksiltaan kestävämmän lounasruokailun kehittäminen Lindfors, Kim ruoankulutus, hiilen kierto, ilmastonmuutokset, Ympäristötiede |
käynnissä 2022 - 2024 |
Luke |
Kuluttajien merkitys kasvihuonekaasupäästöjen vähentämisessä ja Suomen ilmastopolitiikassa 01 Lång, Kristiina ruoankulutus, Ympäristötiede |
päättynyt 2020 - 2021 |
Luke |
Metsien aktiivisen ja monimuotoisen käytön suunnittelu - maanomistajan rajapinta maakunta- ja yleiskaavoitukseen Packalen Tuula
|
päättynyt 2014 - 2018 |
Luke |
RAS-Tools: A microbial toolbox for RAS production and innovation MMM Lindholm-Lehto, Petra makuvirheet, vesiviljely, Biokemia, solu- ja molekyylibiologia, Kemia |
käynnissä 2021 - 2023 |
Luke |
Ravintotase Mikkola, Erja ruoankäyttö, ruoankulutus, Maataloustiede |
käynnissä 2020 - 2025 |
Luke |
Ruokamarkkinoiden muuttuvat rakenteet ja kilpailun toimivuuus Niemi Jyrki ruoankulutus |
päättynyt 2016 - 2019 |
Luke |
Suomalaisten ruuankulutuksen vaikutus terveyteen ja ympäristöön lyhyellä ja pitkällä aikavälillä Tahvonen Raija ruoankulutus |
päättynyt 2015 - 2017 |
HY |
Sustainable food transition, practices and the normativities of consumption Niva, Mari Helena
|
käynnissä 3 v.: 2021 - 2023 |
MTT |
TrendFoodEnvi - Ruoankulutustrendien terveys-ympäristökytkennät ja mahdollisuudet ruokatalouden kokonaiskestävyyden ohjaamiseen Kurppa Sirpa ilmastokoodi, lihavuus, funktionaaliset tuotteet, ruoankulutus, ympäristövaikutus, ruokaketju, terveys, ravintokoodi, trendi, ympäristö |
Päättynyt 2008 - 2011 |
Luke |
Up-date calculation tool for aquaponic symbiosis Maunuksela Jyri ainetase, bioaktiiviset yhdisteet, elinkelpoisuus, energiantarve, fosforiyhdisteet, hankinta, hapentarve, infektio, johtokyky, kalabiologia, kannattavuustutkimus, kosteikkokasvit, laatuvaatimukset, lannoiteteknologia, maalajit, mikroravinteet, normiruokinta, optimointi, pohjapinta-ala, puskurikyky, raaka-ainekustannukset, ravinnekuormitus, salaatti, suola, teuraspaino, tilavuuskasvu, tilavuustaulukot, tuotantoriski |
päättynyt 2018 - 2020 |
Luke |
VELMU VOAS Kuningas, Sanna kalabiologia, kalantuotanto, kalanpoikaset, Ympäristötiede, Ekologia, evoluutiobiologia, Genetiikka, kehitysbiologia, fysiologia |
käynnissä 2021 - 2024 |
|