|
|
Hakuehto:
asiasanalla
naudanliha | |
|
Hakutuloksessa 11 hanketta |
Sivu:
[1] |
|
Takaisin asiasanahakemistoon
|
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja |
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat |
Kesto |
HY |
Agenda 2000- esityksen vaikutukset nautasektorilla sekä tukijärjestelmän kehittäminen Ylätalo Matti Suomi, EU, maatalous, naudanliha, talous, Agenda 2000 |
päättynyt 1998 - 1998 |
MTT |
Emolehmien laiduntutkimus Virkajärvi Perttu emolehmä, laiduntaminen, eläintiheys, vihermassa, naudanliha, laidun, puhdistusniitto, nurmet, rikkakasvit, mittalautanen, nurmitikku, nurmen korkeus |
Päättynyt 1990 - 1996 |
MTT |
Eri intensiteetin laidunsysteemit ja luonnon monimuotoisuus Virkajärvi Perttu laiduntaminen, nauta, lammas, valkoapila, lannoitustaso, laajaperäistäminen, luonnonlaidun, luonnonlaitumet, luonnon monimuotoisuus, maalaismaisema, taloudellisuus, ympäristö, biodiversiteetti, emolehmät, naudanliha, metsälaidun, perinnebiotoopit, metsälaitumet, laitumet |
Päättynyt 1992 - 1998 |
MTT |
Kolesterolin ja rasvahappojen hapettumistuotteiden määrittäminen elintarvikkeista Kumpulainen Jorma kananmunatuotteet, kolesterolioksidit, naudanliha, ruoanvalmistus, säilyvyys, voi |
Päättynyt 1992 - 1997 |
HY |
Kuluttajien maksuhalukkuus elintarvikkeiden turvallisuudesta ja laadusta: naudanlihan merkintäjärjestelmä ja informaation tehokas käyttö Kola Jukka ruokaturvallisuus, naudanliha, informaatio, maksuhalukkuus, contingent valuation |
päättynyt 1999 - 2001 |
HY |
Kuluttajien suhtautuminen naudanlihaan Puolanne Eero naudanliha, kuluttaja, mureus |
päättynyt 2001 - 2001 |
MTT |
Naudanlihantuotannon kehittäminen Pohjois-Suomessa Joki-Tokola Erkki lihanauta, naudanlihantuotanto, emolehmät, emolehmätuotanto, naudanliha, ruokinta, rehut, hiehot, ruhojen rasvaisuus, ruhon laatu, tuotantokustannukset, tuotannon talous |
Päättynyt 2004 - 2007 |
MTT |
Risteytysemolehmien tuotanto-ominaisuudet ja niiden vasikoiden lihantuotanto-ominaisuudet eri ruokintamuodoissa Puntila Marja-Leena naudanliha, risteytys, ruokintataso |
Päättynyt 1989 - 1994 |
MTT |
Ruokinnan vaikutus naudanlihan CLA-pitoisuuteen Ryhänen Eeva-Liisa konjugoitu linolihappo, CLA, naudanliha |
Päättynyt 1999 - 2001 |
MTT |
Ruokintafrekvenssin vaikutus täysikasvuisten emolehmien tuotantoon Manninen Merja emolehmä, ruokinta, tuotanto, talous, ruokintafrekvenssi, hyvinvointi, naudanliha, maidontuotanto |
Päättynyt 2002 - 2005 |
MTT |
Suu- ja sorkkataudinpurkauksen merkitys Suomen nauta- ja sikatuotannossa sekä hätärokotuksen merkitys taudin leviämisen hallinnassa Pietola Kyösti optimointi, hinta, hätärokotus, suu- ja sorkkatauti, sika, lihanauta, lypsylehmä, maito, naudanliha, sianliha, menetykset, simulointi |
Päättynyt 2006 - 2010 |
|