Sivu:
[1] |
|
Takaisin asiasanahakemistoon
|
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja |
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat |
Kesto |
Luke |
Agri-Food Network Heiska, Susanne elintarvikeketjut, verkostoituminen, tuotekehitys, Maataloustiede |
käynnissä 2023 - 2025 |
HY |
ALGOMEG Piironen, Vieno Irene
|
käynnissä 2015 |
HY |
‘Functionalisation and valorisation of PROteins and VEgetable sources (PROVE) Katina, Kati Kristiina
|
päättynyt 1 v.: 2018 - 2018 |
Luke |
Barentsin metsäfoorumin järjestäminen Poikonen Pasi
|
päättynyt 2015 - 2015 |
HY |
Biotransformation of brewers´spent grain: increased functionality for novel food applications (ERA-Net Susfood2) Coda, Rossana
|
päättynyt 4 v.: 2018 - 2021 |
Luke |
Capacity building for value chains of wood products industries in Vietnam 2021-2023 Möttönen, Veikko metsänviljely, puunkäyttö, puutuoteteollisuus, tuotekehitys, valtakunnan metsien inventointi, hakkuumahdollisuudet, kansainvälinen toiminta, trooppiset puulajit, ulkomaiset puulajit, parakautsupuu, Metsätiede |
käynnissä 2021 - 2024 |
HY |
Commercialization of superior bran ingredient for nutritional enhancement of foods
|
päättynyt 2 v.: 2013 - 2014 |
Luke |
CoRoSect - Kognitiivinen robottijärjestelmä hyönteiskasvattamon automatisointiin Niemi, Jarkko hyönteiset, automaatiojärjestelmät, kannattavuustutkimus, tuotekehitys, Liiketoiminta, Maataloustiede, Tietojenkäsittely ja informaatiotieteet |
käynnissä 2021 - 2023 |
Luke |
CoRoSect - Kognitiivinen robottijärjestelmä hyönteiskasvattamon automatisointiin WP1 Niemi, Jarkko hyönteiset, automaatiojärjestelmät, kannattavuustutkimus, tuotekehitys, Liiketoiminta, Maataloustiede, Tietojenkäsittely ja informaatiotieteet |
käynnissä 2021 - 2023 |
HY |
Development of technologies for functional food products with high fibre content and high stability towards oxidation Piironen, Vieno Irene
|
päättynyt 1 v.: 2010 - 2010 |
HY |
EIT FOOD Innovative tools to produce legume-based foods for increased consumer acceptance Pajari, Anne-Maria
|
päättynyt 2 v.: 2020 - 2021 |
HY |
ENGEL: Engineered oleogels for body weight management (Jane and Aatos Erkko Foundation proof-of-concept grant) Valoppi, Fabio
|
käynnissä 3 v.: 2021 - 2023 |
HY |
Etelä-Savolaisten yrttien ja siemenmausteiden mikrobiologisen laadun parantaminen ja tuotevalikoiman monipuolistaminen Arola Johanna siemenmausteet, yrtit, kumina, miobiologinen laatu, jaokäsittely, tuotekehitys |
päättynyt 2004 - 2007 |
HY |
Eteläsavolaisten erikoistuotteiden markkinoinnin ja tuotekonseptin kehittäminen Särkkä-Tirkkonen Marjo Elintarvikkeet, tuotekehitys, markkinointi |
päättynyt 2007 - 2007 |
HY |
Exploring novel oxidative enzymes for tailored wood fibre modification Maija Tenkanen / Vastuullinen tutkija
|
päättynyt 3 v.: 2013 - 2015 |
HY |
Fabapapuaines Salovaara, Hannu Olavi
|
päättynyt 3 v.: 2012 - 2014 |
HY |
From Side-Streams to tasty meat alternatives and hybrids (TASTE2MEAT) EIT-FOOD Coda, Rossana
|
käynnissä 2 v.: 2021 - 2022 |
HY |
Improving the technological and nutritional functionality of wheat bran proteins by bioprocessing for food applications Katina, Kati Kristiina
|
päättynyt 2 v.: 2016 - 2017 |
HY |
INNOFOOD - Innovating Food Value Chain Innovations Steiner, Bodo Ernst
|
päättynyt 1 v.: 2020 - 2020 |
MTT |
Jatkuvatoiminen heraproteiinien fraktiointiprosessi (UUSI NIMI: Heraproteiinifraktioiden ja sovellutusteknologian kehitys ja tuotteistaminen) Rantamäki Pirjo muunnetut heraproteiinit, jatkuvatoiminen prosessi, toiminnalliset ominaisuudet, tuotekehitys |
Päättynyt 2001 - 2005 |
HY |
Kaakkois-Suomen yrttijalostuksen kehittäminen - YKE Väisänen Hanna-Maija tyrni, terveellisyys, tuotekehitys |
päättynyt 2005 - 2006 |
HY |
Kasvisten varastoinnin ja jatkojalostustoiminnan kehittäminen Leskinen Marita kasvikset, tuotekehitys |
päättynyt 2002 - 2006 |
HY |
Laatujohtaminen ja elintarvikkeiden tuotekehityksen ohjaus Immonen Helena laatujohtaminen, tuotekehitys, elintarvikkeet, QFD |
päättynyt 1991 - |
HY |
Levien arvokkaiden biomolekyylien ja biomassan hyödyntäminen ravinnossa, rehuna ja energiana Piironen, Vieno Irene
|
päättynyt 3 v.: 2015 - 2017 |
Luke |
Maidontuotannon ympäristövaikutusten rajoittaminen: metaanintuotannon profilointi eläin- ja mikrobitasolla Negussie Enyew eläimet elinympäristön mukaan, jalostusmenetelmät, maito |
päättynyt 2010 - 2020 |
HY |
MyShroom Mikkonen, Kirsi Susanna
|
käynnissä 3 v.: 2021 - 2023 |
HY |
NO-ESCAPE: Evolving the next generation of Gram-negative antimicrobials through a synergetic approach encompassing medicinal chemistry, microbiology and nanomedicine tools Tammela, Päivi Sirpa Marjaana
|
käynnissä 5 v.: 2019 - 2023 |
HY |
Novel BIomass-based solutions for Technical Emulsions (TEKES) Mikkonen, Kirsi Susanna
|
päättynyt 3 v.: 2016 - 2018 |
HY |
Novel multifunctional plant protein ingredients with bioprocessing
|
päättynyt 3 v.: 2014 - 2016 |
Luke |
Nurkkapuusta lajikkeeksi - Suomalaisten paikallisten omena- ja päärynälajikkeiden alkuperä ja säilytys Heinonen Maarit luonnonsuojeluohjelmat |
päättynyt 2012 - 2018 |
HY |
PARTIFACE: Green Route to Wood-Derived Janus Particles for Stabilized Interfaces (European Research Council) Mikkonen, Kirsi Susanna
|
käynnissä 6 v.: 2020 - 2025 |
HY |
POWERful bioeconomically compatible EMulsifiers (Academy of Finland) Mikkonen, Kirsi Susanna
|
käynnissä 3 v.: 2016 - 2018 |
Luke |
Prosessihalli Kariniemi, Taru biotekniikka, elintarviketeknologia, elintarviketutkimus, tuotekehitys, Muut luonnontieteet |
käynnissä 2003 - 2030 |
Luke |
Rahkasammalbiomassan laatu kasvihuonekasvatusta silmällä pitäen eri-ikäisillä korjuualueilla Silvan Niko suokasvit |
päättynyt 2019 - 2020 |
HY |
REMSOIL: remediation of polluted soils with abattoir waste Selonen, Ville Arvid Olavi
|
päättynyt 2 v.: 2016 - 2017 |
MTT |
Rohdoskasvien vaikuttavien aineiden tuotanto eri käyttötarkoituksiin Galambosi Bertalan rohdosyrtit, yrtit, lääkekasvit, tuotantoprosessi, erikoistuotteet, tuotekehitys |
Päättynyt 1997 - 2000 |
Luke |
Ruokajärjestelmän mittarointi suljetumman resurssien käytön dynamiikan ja kestävän kehityksen tueksi Kurppa Sirpa
|
päättynyt 2013 - 2016 |
HY |
Sosiaalisen median tutkimus puutuotteiden markkinoinnissa sekä asiakaslähtöisten tuotekehitysideoiden kerääminen Toppinen, Anne Maarit Kristiina
|
päättynyt 2 v.: 2012 - 2013 |
HY |
Tasty Texture: Tailored fibre/protein-rich vegetarian Health Power food & novel extrusion technology platform Sontag-Strohm, Tuula Stina
|
päättynyt 2 v.: 2019 - 2020 |
HY |
Tuotekehityshankkeet elintarvikealan yrityksille Väisänen Hanna-Maija tuotekehitys, elintarvikkeet |
päättynyt 2006 - |
HY |
Uudet puupohjaiset emulgaattorit ylivertaiseen lipidien stabilointiin (Jane ja Aatos Erkon säätiö) Mikkonen, Kirsi Susanna
|
käynnissä 3 v.: 2016 - 2018 |
HY |
Valorization of wood biorefinery products into novel functional hydrocolloids (Nordic Forest Research) Mikkonen, Kirsi Susanna
|
käynnissä 3 v.: 2016 - 2018 |
HY |
Value added compounds from food industry by-products Sandell, Mari Anneli
|
päättynyt 3 v.: 2015 - 2017 |
HY |
Visualizing the interfacial layer of submicron emulsions for tailored morphology (Academy of Finland) Mikkonen, Kirsi Susanna
|
käynnissä 5 v.: 2019 - 2023 |
HY |
Vitamin B12-bioenriched wheat bran ingredients for food applications (BIOB12) Piironen, Vieno Irene
|
päättynyt 2 v.: 2018 - 2019 |
HY |
Wood-based aerogels (AEROWOOD) Maija Tenkanen / Vastuullinen tutkija
|
päättynyt 4 v.: 2014 - 2017 |