|
|
Hakuehto:
asiasanalla
juusto | |
|
Hakutuloksessa 8 hanketta |
Sivu:
[1] |
|
Takaisin asiasanahakemistoon
|
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja |
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat |
Kesto |
MTT |
Biogeenisten amiinien määrittäminen elintarvikkeista Antila Pirkko amiinit, elintarvikkeiden laa, juusto, lihavalmisteet, valkuaisaineet |
Päättynyt 1989 - 1990 |
MTT |
Festivo - uudentyyppinen juusto Pahkala Eero probiootit, bioaktiiviset peptidit, juusto |
Päättynyt 1998 - 2001 |
MTT |
Juustojen makuprofiilin kehittäminen Tupasela Tuomo emmental, juusto, maku, makuprofiili |
Päättynyt 1992 - 1993 |
MTT |
Kotimaiset kevytjuustot ja kuluttajan valinnat Tupasela Tuomo juusto, laatu |
Päättynyt 2002 - 2003 |
MTT |
Luomujuustojen kehittäminen ja valmistus Ryhänen Eeva-Liisa luonnonmukainen, juusto, maito |
Päättynyt 2002 - 2005 |
MTT |
Peptidit juustojen terveysvaikutteisina komponentteina Pihlanto Anne juusto, peptidit, terveysvaikutukset |
Päättynyt 2002 - 2005 |
Ruokavirasto |
Transrasvahapot kevyttuotteissa Ritvanen Tiina juusto, kevyttuotteet, rasvahappokoostumus, kaasukromatografia, massaspektrometria |
päättynyt 6 v.: 2006 - 2011 |
MTT |
Uudet juustotyypit Tupasela Tuomo juusto, juuston aromi, juuston kypsyminen, juuston rakenne, juustotyypit, kasviöljy, maitorasvafraktio, peptidi |
Päättynyt 1989 - 1996 |
|