Sivu:
[1] |
|
Takaisin asiasanahakemistoon
|
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja |
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat |
Kesto |
MTT |
Agronet-tietoverkkopalvelu Haavisto Pekka tietoverkot, tietojärjestelmät, tiedonhallinta, tiedonkeruu, tutkimus, kehitys, tiedonvälitys, Internet, maatalous, elintarviketeollisuus |
Päättynyt 1998 - 2000 |
HY |
ALGOMEG Piironen, Vieno Irene
|
käynnissä 2015 |
MTT |
Baltian maiden elintarviketeollisuuteen suuntautuvat ulkomaalaisinvestoinnit Jansik Csaba ulkomaiset investoinnit, maatalous, elintarviketeollisuus, Baltian maat, Suomi |
Päättynyt 1998 - 2003 |
HY |
BioEnc: Design of innovative bioactive antifungal microencapsulated ingredients from food and forest industry side-streams (Faculty of Agriculture and Forestry Proof of Concept Grant, University of Helsinki)
|
käynnissä 1 v.: 2022 - 2022 |
HY |
Elintarviketeollisuuden sivutuotteiden hyväksikäyttö Ecuadorissa Hyvönen Lea elintarviketeollisuus, sivutuotteet |
päättynyt 1998 - 1999 |
HY |
Etelä-Pohjanmaan elintarviketeollisuuden aluetaloudelliset vaikutukset Törmä, Hannu Kalevi
|
päättynyt 2 v.: 2014 - 2015 |
MTT |
Heraproteiinien eristäminen ja hyväksikäyttö elintarviketeollisuudessa Pihlanto-Leppälä Anne elintarviketeollisuus, heraproteiinifraktio, hyväksikäyttö, lehmänmaito |
Päättynyt 1992 - 1994 |
MTT |
Kasvisten terveydelle positiiviset yhdisteet ja niiden säilyvyys elintarvikkeiden prosessoinissa Eurola Merja elintarvikkeet, elintarviketeollisuus, hivenaineet, vitamiinit, peruna, kasvikset |
Päättynyt 1997 - 2001 |
HY |
Levien arvokkaiden biomolekyylien ja biomassan hyödyntäminen ravinnossa, rehuna ja energiana Piironen, Vieno Irene
|
päättynyt 3 v.: 2015 - 2017 |
MTT |
Maitorasvafraktioiden käyttö elintarviketeollisuudessa Kankare Veikko elintarviketeollisuus, kasvirasvat, maitorasva, suklaa |
Päättynyt 1988 - 1990 |
MTT |
Maitorasvan ja sen fraktioiden ominaisuudet sekä käyttömahdollisuudet elintarviketeollisuudessa Kankare Veikko elintarviketeollisuus, kolesteroli, kolesterolin poisto, maitorasva, maitorasvajae, rasvahappokoostumus, suklaa, triglyseridikoostumu |
Päättynyt 1988 - 1991 |
MTT |
Rasvateknologia Kankare Veikko elintarviketeollisuus, kolesteroli, kolesterolin poisto, maitorasva, maitorasvajae, rasvahappokoostumus, suklaa, triglyseridit |
Päättynyt 1988 - 1993 |
MTT |
Ravintorasvojen muuntelu ja uudet käyttösovellukset Ryhänen Eeva-Liisa maitorasva, rasvahappokoostumus, triglyseridit, maitorasvajae, kolesterolin poisto, kolesteroli, elintarviketeollisuus, teknologia |
Päättynyt 1995 - 1999 |
HY |
Stability of viruses in industrial food processing Maunula, Leena Marjaana
|
käynnissä 5 v.: 2018 - 2022 |
MTT |
Suomen elintarviketeollisuus globalisoituvassa ympäristössä Jansik Csaba jalostavat yritykset, Suomi, elintarviketoimialat, elintarviketeollisuus, globalisaatio |
Päättynyt 2003 - 2010 |
HY |
Tasty Texture: Tailored fibre/protein-rich vegetarian Health Power food & novel extrusion technology platform Sontag-Strohm, Tuula Stina
|
päättynyt 2 v.: 2019 - 2020 |
HY |
Value added compounds from food industry by-products Sandell, Mari Anneli
|
päättynyt 3 v.: 2015 - 2017 |