Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja
tuottaja
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat
MTT
FOODPRINT - Elintarvikeketjun toiminnan kehittäminen jalanjäljen pienentämiseksi: laskentamenettelyjen ja työkalujen kehitys
Katajajuuri Juha-Matti
rehevöityminen, happamoituminen, ympäristövaikutus, ympäristökuormitus, tuote, elinkaari, elinkaariarviointi, hiilijalanjälki, elintarvike, ruoka, ilmastovaikutus, elintarvikeketju, toimitusketju, tuotantoketju, kehittäminen, parantaminen, metodologia, standardi, laskenta, harmonisointi, laskentaohje, laskentamenetelmä, työkalu, vesijalanjälki, rehevöitymisjalanjälki, ilmasto, climate impact, carbon footprint, global warming potential, food, foodstuff, product, eutrophication, acidification, environmental impact, environmental load, LCA, life cycle assessment, life cycle analysis, supply chain, improvement, development, harmonisation, method, methodology, rule, calculation, guide
Päättynyt
2009 - 2012