Someron Yrittäjänaiset ry  
Someron yrityshakemisto

Someron Yrittäjänaiset ry

kotisivu Kuvaus 

  Palvelun tiedot

  Someron Yrittäjänaiset ry:n tuottama Someron yrityshakemisto sisältää yhteystiedot yli 600 Somerolla toimivasta yrityksestä. Yrityksiä voi listata aakkoshakemistosta, toimialoittain tai tuote- ja palveluhakemistosta.

  Yhteystiedot on kerätty yrityksiltä itseltään tai julkisista yritystiedon lähteistä syksystä 2002 alkaen. Yritykset on luokiteltu toimialahakemistoon Someron Yrittäjänaiset ry:n toimesta. Tuote- ja palveluhakemiston avainsanat ovat yritysten itsensä ilmoittamia.

  Palvelun tuottaja ja tietosisällön ylläpitäjä on Someron Yrittäjänaiset ry.

  Järjestelmää päivitetään toistaiseksi tarpeen mukaan.

  Ilmoitusten perusyhteystietoja ovat nimi, osoite, puhelinnumero ja avainsanat ja ne julkaistaan maksutta. Samoin hakemistossa jo olevien ilmoitusten muuttuneiden perusyhteystietojen korjaaminen tehdään maksutta. Vanhoihin ilmoituksiin voi maksua vastaan tilata lisätietona esim. useampia puhelinnumeroja, sähköpostiosoiteen tai linkin www-sivustoon. Laskutettavat maksut ovat kertamaksuja ja ne laskutetaan, kun tiedot on julkaistu. Lisätietoa ilmoitushinnoista antaa ja tietojen lisäys-, muutos-, korjaus- ja poistoilmoituksia vastaanottaa Someron Yrittäjänaiset ry ilmoituslomakkeella.

  Someron yrityshakemistoa koskeviin tiedusteluihin vastaavat puhelimitse tai sähköpostilla Someron yrittäjänaiset ry:n sihteeri Anniina Lagerroos, puh. 0500 533 892, info(at)someronyrittajanaiset.com ja MI Tietorakenteet Oy:n informaatikko Maj-Lis Aaltonen, puh. 040 7458 106, info(at)mitietorakenteet.fi

  Järjestelmän suunnittelu ja toteutus: MI Tietorakenteet Oy
  Liikemerkki: Yrittäjänaisten Keskusliitto ry
  Julkaisuaika: 12.02.2003