Someron Yrittäjänaiset ry  
Someron yrityshakemisto

Someron Yrittäjänaiset ry

yrityshakemisto Kuvaus  


  Yritystietojen ilmoituslomake

  Someron Yrittäjänaiset ry:n tuottama Someron yrityshakemisto sisältää yhteystiedot yli 600 Somerolla toimivasta yrityksestä. Jotta yrityksesi tiedot ovat hakemistossa ja ajantasalla, ilmoita tietosi sähköpostilla käyttäen laatimaamme tietojen ilmoituslomaketta.

  PUUTTUVATKO TIEDOT? Puuttuvatko oman yrityksesi tiedot vielä Someron yrityshakemistosta? Ilmoita ne sinne omatoimisesti alla olevasta linkistä aukeavalla ilmoituslomakkeella tai lähetä ne sähköpostilla osoitteeseen info(at)mitietorakenteet.fi

  Uuden, hakemistosta löytymättömän yrityksen voit ilmoittaa tästä.

  ONKO HAKEMISTOSSA VANHENTUNEITA TIETOJA?

  Hae ensin oman yrityksesi tiedot alla olevalla haulla ja klikkaa sitten muutosilmoituslinkkiä, niin pääset omiin tietoihisi. Kirjoita uudet tiedot vanhentuneiden tilalle ja vahvista ilmoitus.

  Hae omaa yritystäsi sanalla

  ONKO JOTAIN POISTETTAVAA?

  Jos yritystä ei enää ole tai et muutoin halua pitää yrityksen tietoja hakemistossa, ilmoita meille, niin poistamme tiedot. Tietojen poistoilmoitus aloitetaan samoin kuin muutoskin yllä olevalla hae-toiminnolla.

  Palvelun tuottaja ja tietosisällön ylläpitäjä on Someron Yrittäjänaiset ry yhteistyökumppaninaan MI Tietorakenteet Oy.

  Jos tarvitset puhelimitse teknistä apua tai neuvoja muutosilmoituksen tekemiseen, ota yhteyttä numeroon 040 7458106 Maj-Lis Aaltonen, MI Tietorakenteet Oy, Kiiruuntie 1, 31400 Somero.

  Järjestelmää päivitetään jatkuvasti tarpeen mukaan.