Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja
tuottaja
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat
HY
GLUTEENI-INTOLERANSSI JA TURVALLISUUTEEN (MANGLIN – FOOD)
Salovaara Hannu
gluteeni, keliakia, vehnä, ohra, ruis, kaura, gluteenikontaminaatio, turvalliset elintarvikkeet, terve limakalvo, geneettinen gluteeni-intoleranssi, immunogenetiikka, detoksifikaatio, prolamiini analyysi, Codex Alimentarius, terveyshyöty, sairastuvuus, ennaltaehkäisy, tuoteselosteet, elämänlaatu, kansanterveys, laadukas ruoka
päättynyt
2007 - 2010
Ruokavirasto
Vektorivälitteiset taudit ja ilmastonmuutos Suomessa: kartoittaminen, mallintaminen ja torjunta (VECLIMIT)
Oksanen Antti
vektori, infektio, villieläinreservoaari, ilmasto, puutiainen, hyttynen, isäntälaji, ilmastonmuutos, puutiaisaivokuume, borrelia, West Nile -virus, arbovirus, mallintaminen, kansanterveys
käynnissä
4 v.: 2020 - 2023