Sivu:
[1] |
|
Takaisin asiasanahakemistoon
|
Listausjrjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkil | Tiedontuottaja |
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkil ja asiasanat |
Kesto |
HY |
“Molecular and functional characterization of dextran production in Weissella spp. superior dextran producers for cereal applications (WISEdextran)â€
|
päättynyt 3 v.: 2012 - 2014 |
HY |
Dekstraanisynteesin karakterisointi korkeatuottoisilla Weissella-kannoilla - avain räätälöityyn ja tehostettuun tuottoon viljamatriisissa (WISEDextran) Maija Tenkanen / Vastuullinen tutkija
|
päättynyt 3 v.: 2012 - 2014 |
HY |
Exploring novel oxidative enzymes for tailored wood fibre modification Maija Tenkanen / Vastuullinen tutkija
|
päättynyt 3 v.: 2013 - 2015 |
HY |
FOOD LIPid interfaces Stabilized by xylan- and betaglucan rich cereal residues (Lantmännen Research Foundation) Mikkonen, Kirsi Susanna
|
käynnissä 3 v.: 2018 - 2020 |
HY |
Hemiselluloosapohjaiset antioksidatiiviset materiaalit Tenkanen Maija polymeerit, polysakkaridit, hemiselluloosat, fenolihapot, antioksidatiivinen |
päättynyt 2004 - |
HY |
Intracellular metabolism of lignocellulose-derived sugars and aromatic compounds in wood-degrading white rot fungi, Academy of Finland Mäkelä, Miia Riitta
|
käynnissä 5 v.: 2022 - 2026 |
HY |
Kauran polysakkaridien kemiallis-fysikaalinen karakterisointi Varo Pertti kaura, polysakkaridit, ravintokuitu |
päättynyt 1997 - 1999 |
HY |
REPLY: REassembly of fungal PoLYsaccharides for biocompatible interfaces (Academy of Finland) Mikkonen, Kirsi Susanna
|
käynnissä 6 v.: 2017 - 2022 |
HY |
Revealing the role of spruce galactoglucomannans assemblies at food emulsion interfaces
|
käynnissä 4 v.: 2017 - 2020 |
HY |
ROle of lignin Carbohydrate complexes as Key to stable emulsions (Tandem Forest Values) Mikkonen, Kirsi Susanna
|
käynnissä 3 v.: 2018 - 2020 |
HY |
Valorization of wood biorefinery products into novel functional hydrocolloids (Nordic Forest Research) Mikkonen, Kirsi Susanna
|
käynnissä 3 v.: 2016 - 2018 |
HY |
Viljaksylaanit funktionaalisten elintarvikkeiden ainesosina Tenkanen Maija Polysakkaridit, hemiselluloosat, ksylaani, ravintokuitu |
päättynyt 2003 - |
MTT |
Viljalajikkeiden ja viljelyolosuhteiden vaikutus ohran, kauran ja rukiin ravintokuitu-, beetaglukaani- ja fytiinihappopitoisuuteen Kumpulainen Jorma kaura, lajikkeet, ohra, polysakkaridit, ravintoarvo, ravintokuitu, ruis |
Päättynyt 1988 - 1989 |
HY |
Viljan ravintokuidun analytiikka Virkki Liisa ravintokuitu, polysakkaridit, vilja |
päättynyt 2000 - |
HY |
Wood hemicellulose - a new coating material to create novel functional food ingredients (Catalyst Fund - Royal Society of New Zealand) Le, Thao
|
käynnissä 3 v.: 2022 - 2024 |
HY |
Wood-based aerogels (AEROWOOD) Maija Tenkanen / Vastuullinen tutkija
|
päättynyt 4 v.: 2014 - 2017 |