Hakuehto:
asiasanalla juustoutuminen | ||
Hakutuloksessa 2 hanketta |
Sivu: [1] | ||||
Takaisin asiasanahakemistoon | ||||
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja | ||||
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat | Kesto | ||
MTT | Itä-, länsi- ja pohjoissuomenkarjan erityisominaisuudet hyötykäyttöön Kantanen Juha juustoutuminen, geenivarat, ekologinen jalanjälki, suomenkarja, ruokinta, nauta, genomi, maito |
Päättynyt 2009 - 2013 |
||
MTT | Valkuaisruokinnan vaikutus maidontuotantoon ja maidon prosessoituvuuteen Vanhatalo Aila lypsylehmä, säilörehu, rypsipuriste, soijarouhe, valkuaisruokinta, maidon koostumus, juustoutuminen, antioksidatiivinen kapasiteetti |
Päättynyt 2000 - 2004 |