|
|
Hakuehto:
asiasanalla
maidon koostumus | |
|
Hakutuloksessa 8 hanketta |
Sivu:
[1] |
|
Takaisin asiasanahakemistoon
|
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja |
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat |
Kesto |
MTT |
Alkutuotannon ja maidonjalostuksen laaturiskit rehuntuotantoteknologian kehittyessä Heikkilä Terttu juustonvalmistus, maito, korjuuteknologia, haravakoneet, lietelanta, nurmisäilörehu, niittomurskaimet, mikrobiologia, nurmet, säilöntäaine, maidon koostumus |
Päättynyt 2003 - 2010 |
MTT |
Energia- ja valkuaisruokinnan vaikutus maidon koostumukseen Heikkilä Terttu energia, juoksettuvuus, lypsykarja, maidon koostumus, maitotuotos, ruokinta, rypsirouhe, nurmisäilörehu, valkuaisrehu, väkirehut |
Päättynyt 1986 - 1994 |
MTT |
Energia- ja valkuaistasojen vertailu lypsylehmien ruokinnassa Suvitie Marjatta laiduntaminen, lypsylehmä, maidon koostumus, maitotuotos, rehun hyväksikäyttökyky, rehunkulutus, rypsirouhe, sisäruokinta, valkuaisrehu, väkirehu |
Päättynyt 1988 - 1992 |
MTT |
Laitumen hyväksikäytön tehostaminen lypsylehmien ruokinnassa Virkajärvi, Perttu laitumet, laidun, laiduntaminen, maidontuotanto, maidon koostumus, pötsifermentaatio, lypsylehmät, nurmirehut, syönti, syöntikäyttäytyminen, nurmen rakenne, ruohon laatu |
Päättynyt 1997 - 1999 |
MTT |
Maidontuotannon ravitsemuksellinen manipulaatio Huhtanen Pekka lypsylehmä, lehmät, maidontuotanto, rehut, syönti, pötsikäyminen, aineenvaihdunta, ravintoaineet, typen hyväksikäyttö, maidon koostumus, ravinnetappiot, ympäristö |
Päättynyt 1995 - 1998 |
HY |
Rehuannoksen rasvatäydennyksen vaikutus maidontuotantoon Tuori Mikko Rehurasva, pötsifermentaatio, maidon koostumus, lypsylehmä |
päättynyt 1997 - |
MTT |
Säilörehun korjuumenetelmien vaikutus työmenekkiin, rehun laatuun, maidontuotantoon ja taloudellisuuteen Toivonen Vesa esikuivattu nurmisäilörehu, maidon koostumus, maitotuotos, säilöntäaine, säilörehun korjuumenetelmät, säilörehun laatu, talous, työmenekki |
Päättynyt 1991 - 1995 |
MTT |
Valkuaisruokinnan vaikutus maidontuotantoon ja maidon prosessoituvuuteen Vanhatalo Aila lypsylehmä, säilörehu, rypsipuriste, soijarouhe, valkuaisruokinta, maidon koostumus, juustoutuminen, antioksidatiivinen kapasiteetti |
Päättynyt 2000 - 2004 |
|