Sivu:
[1] |
|
Takaisin asiasanahakemistoon
|
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja |
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat |
Kesto |
Ruokavirasto |
E. coli -bakteerit eläintautien ja zoonoosien aiheuttajina Pelkonen Sinikka E. coli, eläintaudit, zoonoosi, elintarviketurvallisuus |
päättynyt 7 v.: 2010 - 2016 |
HY |
Elintarvikeketjujen turvallisuuden edistäminen Etelä-Pohjanmaalla Kurki, Sami Petri
|
päättynyt 5 v.: 2008 - 2012 |
HY |
Elintarviketurvallisuus ja elintarvikeketjut Lyhs Ulrike elintarviketurvallisuus |
päättynyt 2003 - 2007 |
Ruokavirasto |
EU-kalat III Jestoi Marika dioksiinit, elintarviketurvallisuus, elintarvikkeet, kalatalous, kilpailukyky, raskasmetallit, rehut, ympäristön tila |
päättynyt 3 v.: 2016 - 2018 |
Ruokavirasto |
FOODSAFETY4EU - Multi-Stakeholder Platform for Food Safety in Europe elintarviketurvallisuus |
käynnissä 4 v.: 2020 - 2023 |
HY |
Helsinki One Health Peltoniemi, Olli Aarno Tapio
|
käynnissä 6 v.: 2018 - 2023 |
MTT |
Informaation tuotanto ja käyttö elintarviketurvallisuusriskien hallinnassa Peltola Jukka elintarviketurvallisuus, informaatio, ruoan laatu |
Päättynyt 2001 - 2004 |
Ruokavirasto |
INNUENDO: A novel cross-sectorial platform for the integration of genomics in surveillance of foodborne pathogens Hakkinen Marjaana kokogenomisekvensointi, WGS, elintarviketurvallisuus, STEC, kampylobakteeri, yersinia, salmonella |
päättynyt 4 v.: 2016 - 2019 |
Ruokavirasto |
Jätevesilietefosforin potentiaali kasvintuotannossa ja vaikutukset ympäristöön ja elintarviketurvallisuuteen Suominen Kimmo jätevesiliete, orgaaniset haitta-aineet, raskasmetallit, lääkeaineet, lannoitefosfori, elintarviketurvallisuus, pyrolyysi |
päättynyt 4 v.: 2015 - 2018 |
HY |
Luonnonmukainen munantuotanto elintarviketurvallisuuden hallinta Holma Ulla luonnonmukainen tuotanto, siipikarjatalous, kana, eläinten hyvinvointi, elintarviketurvallisuus, kampylobakteeri, salmonella, eläintaudit, loistaudit |
päättynyt 2003 - 2006 |
HY |
Organic egg production - management of animal welfare and food safety - Makera Dnro 3717/502/2002 Valros, Anna Elisabet
|
päättynyt 3 v.: 2003 - 2005 |
Ruokavirasto |
Ovatko gluteenittomat tuotteet terveellisempi vaihtoehto? – pohjoismainen yhteistyöprojekti ravintoarvo, elintarviketurvallisuus, gluteeniton ruokavalio, gluteenittomat tuotteet, keliakia, raskasmetallit |
päättynyt
|
MTT |
Suomalaisen siipikarjanlihan kulutuksen merkitys Forsman-Hugg Sari lihasiipikarja, kustannukset, kuluttajamarkkinointi, horeca-sektori, elintarviketurvallisuus |
Päättynyt 2006 - 2008 |