Sivu:
[1] |
|
Takaisin asiasanahakemistoon
|
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja |
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat |
Kesto |
HY |
6Aika:CircularHoodFood Alakukku, Laura Elina
|
käynnissä 2 v.: 2020 - 2021 |
HY |
Biosynteesitalous ja ruoantuotannon uusi aika (BIOSYN) Ryynänen, Toni Taisto
|
käynnissä 1 v.: 2021 - 2021 |
HY |
ELINTARVIKETUOTANNON MURROKSEEN VARAUTUMINEN SUOMESSA Pohjolainen, Pasi Johannes
|
käynnissä 3 v.: 2021 - 2023 |
MTT |
Elintarviketuotantojohtoinen ekoyrittäjyysklusteri Luostarinen Matti ekoyrittäjyysklusteri, elintarviketuotanto, elintarvike |
Päättynyt 2002 - 2007 |
HY |
EU H2020: Improving nutrition in Africa by strengthening the diversity, sustainability, resilience & connectivity of food systems
|
käynnissä 5 v.: 2020 - 2024 |
HY |
Grain legume quality for food purposes Stoddard, Frederick Lothrop
|
käynnissä 2010 |
HY |
Healthy Food Africa Lindström, Anna Kristina
|
käynnissä 5 v.: 2021 - 2025 |
HY |
Legumes for sustainable food system and healthy life Pajari, Anne-Maria
|
käynnissä 7 v.: 2019 - 2025 |
HY |
Maatalouden muutos agroekologisten symbioosien ja solumaatalouden avulla - Ympäristövaikutukset ja viljelijöiden sekä kuluttajien näkemykset Tuomisto, Hanna Leena
|
käynnissä 6 v.: 2018 - 2023 |
MTT |
Maataloustuotteen elinkaari/tuotannon ympäristöanalyysi - inventointimenetelmän kehittäminen Kurppa Sirpa maatalous, elintarviketuotanto, vilja, maito, ruisleipä, peruna, laatujärjestelmä, TQM, ympäristöjärjestelmä, laatujohtaminen, ympäristöjohtaminen, elinkaariarviointi, elinkaarianalyysi, ISO 9001, ISO 9002, ISO 14001, kestävä kehitys, panos-tuotos suhde |
Päättynyt 1998 - 2000 |
HY |
Mikrobilääkkeille resistenttien bakteerien esiintyminen elintarviketuotannossa Heikinheimo, Annamari
|
päättynyt 2 v.: 2015 - 2016 |
HY |
More-than-human economies in the era of ecological crisis - tracing human-soil relations, reciprocity and livelihoods in practices of regenerative food (re)production Kallio, Galina
|
käynnissä 4 v.: 2021 - 2024 |
MTT |
Radiocesium-laskeuman ongelmat kotieläintuotannossa Sormunen-Cristian Riitta radiocesium, laskeuma, luonnonlaidun, lampaanliha, kotieläintuotanto, elintarviketuotanto, cesiumsitojat |
Päättynyt 1988 - 1996 |
MTT |
Suomalaisen siipikarjanlihan tuotannon merkitys ja kilpailukyvyn edistäminen - esiselvitys Puurunen Maija siipikarjatalous, siipikarjatilat, elintarviketuotanto, jatkojalostus, kilpailukyky |
Päättynyt 2005 - 2005 |
HY |
SUPPLIERS (Supply Chains Linking Food SMEs in Europe´s Lagging Rural Regions) -tutkimushanke Viitaharju Leena elintarvike, elintarvikeala, elintarvikeyritys, pk-yritys, maaseutu, maaseudun kehittäminen, informaatioteknologia, markkinointi, elintarviketuotanto, jakelukanava |
päättynyt 2001 - 2004 |
MTT |
Ympäristöhallinnan ja sen tietojärjestelmän kehittäminen maatilojen laatujärjestelmän osaksi Voutilainen Pasi maatalous, elintarviketuotanto, vilja, maatalouden tietojärjestelmä, laatujärjestelmä, laatujohtaminen, laadunvarmistus, TQM, ISO 9001, ISO 9002, ympäristöhallinta, elinkaariarviointi, LCA, ISO 14001 |
Päättynyt 1998 - 1999 |