Sivu:
[1] |
|
Takaisin asiasanahakemistoon
|
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja |
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat |
Kesto |
HY |
Alusveden poisjohtamisen uusi sovellus järvien kunnostuksessa - Kymijärven sedimenttitutkimus Horppila, Jukka Antero
|
käynnissä 2 v.: 2017 - 2018 |
HY |
Alusveden puhdistus ympärivuotiseksi - sisäisen fosforikuormituksen hyödyntäminen talvella Niemistö, Juha Petteri
|
käynnissä 3 v.: 2018 - 2020 |
HY |
Järvien kunnostus ja ravinteiden kierrätys sisäistä kuormitusta hyödyntämällä - alusveden puhdistuksen uusi sovellus Horppila, Jukka Antero
|
käynnissä 3 v.: 2017 - 2019 |
HY |
Metsien ja vesistöjen välinen epäorgaanisen hiilen vaihto; Akvaattisten systeemien merkitys alueellisissa hiilitaseissa. Exchange of inorganic carbon between forests and water bodies; Role of aquatic systems in regional scale carbon balance (Vesihiisi) Vesala, Timo Veikko
|
päättynyt 3 v.: 2009 - 2011 |
HY |
Pohjoismainen huippututkimusyksikkö ekosysteemien hiilenvaihdosta ja sen vuorovaikutuksesta ilmastosysteemin kanssa (NECC) Ojala Anne hiilenvaihto, mikrometerologiset mittausmenetelmät, hiilidioksidi, metaani, limnologia, valuma-alue |
päättynyt 2002 - 2007 |
HY |
Sekoitushapetuksen vaikutus turbulenssiin ja sameuteen Tuusulanjärvellä Niemistö, Juha Petteri
|
päättynyt 1 v.: 2017 - 2017 |
HY |
The development of internal loading of Lake Vesijärvi during artificial aeration Horppila, Jukka Antero
|
päättynyt 3 v.: 2015 - 2017 |
HY |
The development of internal loading phosphorus loading in an aerated lake Niemistö, Juha Petteri
|
käynnissä 92 v.: 2016 - 2107 |
HY |
Vesijärven Enonselän ravintoverkon rakenne ja toiminta sekö niissä tapahtuvat muutokset vuosina 2009-2013 (The dynamics of food-web in Lake Vesijärvi and its possible changes in 2009-2013)
|
päättynyt 6 v.: 2009 - 2014 |
HY |
Ympäristön yhdennetty seuranta seuranta Arvola Lauri Pitkäaikainen ekologinen tutkimus, yhdennetty seuranta, ympäristötutkimus, limnologia, hydrobiologia |
päättynyt 1990 - |