Apurahojen haku ja raportointi
»Kirkon tutkimuksen ja koulutuksen apurahat   »På Svenska »In English
    Kirjautuminen
    Sähköposti:
    Tunnus:
    Salasana:
     
	
	

Apurahahakemus


Ohjeita apurahan hakijalleKirkon tutkimus ja koulutus myöntää vuosittain apurahoja kirkon ja seurakuntien päätöksenteolle ja toiminnan kehittämiselle tarpeelliseen kirkon ja uskonnollisen elämän sekä yhteiskunnan muutosten tutkimukseen.

Apurahat vuodelle 2023 julistettiin haettavaksi 15.8.2022. Hakuaika päättyi 16.9.2022. Suosittelulausuntojen jättö päättyi 30.9.2022.

Apurahoja myönnettäessä etusijalla ovat muutaman vuoden välein vaihtuvat painopistealueet. Muihinkin kohteisiin apurahoja on mahdollista saada. Apurahoja myön... »Lisää ohjeita
	

Raportointi

Ohjeita raportointiin apurahojen käytöstäKirkon tutkimuksen ja koulutuksen apurahansaajien tulee toimittaa apurahan käytöstään vuosiraportteja ja loppuraportti. Raportointi on maksatusten toimeenpanon edellytys.

Vuosiraportointi vuodelta 2022 avautuu 1.1.2023

Kirkon tutkimuksen ja koulutuksen ja aiemman Kirkon tutkimuskeskuksen apurahaa nostaneen tulee toimittaa vuosiraportti apurahan käytöstään ja tutkimuksen edistymisestä nostovuotta seuraavan vuoden tammikuun 31. päivään mennessä. Esimerkiksi jos henkilölle on maksettu apurahaa vuoden 2022 elokuussa,... »Lisää ohjeita

     

© MI Tietorakenteet Oy, info@mitietorakenteet.fi, 2014