Ulkomaisesta kasvihuonevihanneslajikkeiden tarjonnasta testataan viljelyvarmat, taudinkestävät ja Suomen oloihin soveltuvat lajikkeet, jotka antavat hyvän sadon ja sen kuluttajien odottaman laadun. Vihanneksien maku ja sisäinen ja ulkoinen laatu ovat erikoisen tarkkailun kohteena. Koejärjestelyissä käytetään yleisimmin lohkottain satunnaistettujen ruutujen menetelmää, jossa on yksi luokittelutekijä.
Vastaava tutkija
Bartosik Marja-Liisa Hankkeen kesto 1988 - 1991
Asiasanat
kurkku, lajikkeet, meloni, paprika, persilja, salaatit, salkopapu, tomaatti
Hankkeen vaihe: Päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Luonnonvarakeskus Luken järjestelmästä.
|