Tutkimuksen tarkoitus on selvittää erilaisten rasvasubstituuttien kuten hydrokolloidien, mikropartikuloitujen proteiinien, proteiinien, rasvayhdisteiden, kalorittomien yhdisteiden yhteensopivuutta proteiinien kanssa. Lopullisena tavoitteena yhdistäminen vähärasvaisiin elintarvikkeisiin, kuten vähärasvaisiin juustoihin.
Vastaava tutkija
Tupasela Tuomo Hankkeen kesto 1991 - 1995
Asiasanat
hydrokolloidit, mikropartikulaatio, rasvan korvaaminen, rasvasubstituutit
Hankkeen vaihe: Päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Luonnonvarakeskus Luken järjestelmästä.
|