Osatutkimukset: 1. Vesiliukoiset vitamiinit eläinperäisissä elintarvikkeissa. Tutkimuksessa suoritetaan analyyttinen selvittely, jossa maitovalmisteille jo kehitettyä analytiikkaa sovelletaan kananmunan ja lihan vitamiinimäärityksiin. Kyseisiä menetelmiä käytetään hyväksi seurattaessa prosessien vaikutusta analimaalisten elintarvikkeiden laatuun ja ravintoarvoon.
Vastaava tutkija
Pihlanto-Leppälä Anne Hankkeen kesto 1992 - 1993
Asiasanat
?
Hankkeen vaihe: Päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Luonnonvarakeskus Luken järjestelmästä.
|