Tutkimus- ja kehittämishankkeen ydinajatuksena on selvittää ruoankulutukseen ja siihen yhteydessä olevien asioiden tulevaisuuden mahdollisia kehityskulkuja tulevaisuuskuvineen. Aikaperspektiivi on 25 vuotta. Hanke on neljän eri organisaation - Turun kauppakorkeakoulun Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen, Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen, Kuluttajatutkimuskeskuksen ja Finpron - muodostama yhteishanke.
Vastaava tutkija
Kurppa Sirpa Hankkeen kesto 2006 - 2008
Asiasanat
elintarvikeketju, kysyntä, kuluttaja, tarjonta, toimintaympäristö, skenaario, indikaattori, signaali, Delfoi, ruoka, elintarvike, tulevaisuus, kansainvälinen
Hankkeen vaihe: Päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Luonnonvarakeskus Luken järjestelmästä.
|