Tutkimuksen tavoitteena on elintarvikkeistamme saatavan natriumin määrän vähentäminen. Elintarviketeollisuudelle laaditaan menettelyohjeet, joilla lisätyn suolan määrää voidaan elintarvikkeissa vähentää laadun heikkenemättä. Tässä tutkimuksessa on tarkoituksena verrata elintarviketeollisuuden tuotekehityshenkilökunnan suolankäyttötottumuksia keskivertokuluttajan suolankäyttötottumuksiin.
Vastaava tutkija
Ruusunen Marita, Helsingin yliopisto, Elintarviketeknologian laitos, Lihateknologia Hankkeen kesto 1996 - 1996
Asiasanat
suola, natrium
Hankkeen vaihe: päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Helsingin yliopiston TUHTI-tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Helsingin yliopiston TUHAT-järjestelmästä.
|