Tulokset
Partanen, K., Alaviuhkola, T. & Näsi, M. 1992. Ensiled slaughter offal as a protein source for growing pigs. Agric. Sci. Finl. 1: 547-558. Partanen, K. & Näsi, M. 1993. Muurahaishapolla säilötyn verirehun rehuarvo lihasikojen ruokinnassa. In: Suomalaisen elintarviketuotannon kilpailukyky, Agro-Food 93, 16.-18.11. 1995. Tampere, Finland. Posteri No. B36. Partanen, K. 1994. The effect of ash content on the nutritive value of meat and bone meal for growing pigs. Acta Agric. Scand., Sect. A, Anim. Sci. 44: 152-159. Partanen, K. 1994. Nutritive value of meat and bone meal for growing pigs. Agric. Sci. Finl. 3: 449-455. Partanen, K. 1994. Preserved slaughter by-products as pig feed. Feed mix 2: 28-30. Partanen, K. 1995. Lihaluujauho sikojen rehuna. Sika: Suomen kotieläinjalostusyhdistyksen jäsenjulkaisu 25, 2: 26-28. Partanen, K. 1995. Teurastuksen sivutuotteiden prosessointi sikojen rehuksi. Kotieläintieteen päivät 1995. Maaseutukeskusten liiton julkaisuja no 888. p. 138-144. P artanen, K. & Näsi, M. 1995. Nutritive value for pigs of a formic acid preserved blood-mucosa product. Anim. Feed Sci. & Technol. 52: 279-287. Partanen, K., Siljander-Rasi, H., Alaviuhkola, T. & van Gilse van der Pals, N. Performance of pigs fed meat and bone meal diets on a basis of available lysine. Book of Abstracts of the 46th Annual Meeting of the EAAP. 4.-7.9.1995, Prague, Czech Republic. p. 314. Partanen, K., Siljander-Rasi, H., Alaviuhkola, T. & van Gilse van der Pals, N. Lihaluujauho soijarouheen korvaajana lihasikojen ruokinnassa. In: Tieto turvaa tulevaisuuden, Agro-Food 95, 13.-15.11.1995. Tampere, Finland. Posteri No. B29.
Vastaava tutkija
Näsi Matti, Helsingin yliopisto, Kotieläintieteen laitos, kotieläinten ravitsemustiede Yhteistyötahot
Maatalouden tutkimuskeskus, sikatalouden tutkimusasema, Hyvinkää, Maatalouden tutkimuskeskus, kotieläinravitsemus, Jokioinen
Hankkeen kesto 1991 - 1999
Asiasanat
sika, siipikarja, teurastuksen sivutuotteet, rehuarvo, siipikarja, teurastuksen sivutuotteet, rehuarvo
Hankkeen vaihe: päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Helsingin yliopiston TUHTI-tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Helsingin yliopiston TUHAT-järjestelmästä.
|