Hakuehto:
asiasanalla laadukas ruoka | ||
Hakutuloksessa 1 hanketta |
Sivu: [1] | ||||
Takaisin asiasanahakemistoon | ||||
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja | ||||
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat | Kesto | ||
HY | GLUTEENI-INTOLERANSSI JA TURVALLISUUTEEN (MANGLIN – FOOD) Salovaara Hannu gluteeni, keliakia, vehnä, ohra, ruis, kaura, gluteenikontaminaatio, turvalliset elintarvikkeet, terve limakalvo, geneettinen gluteeni-intoleranssi, immunogenetiikka, detoksifikaatio, prolamiini analyysi, Codex Alimentarius, terveyshyöty, sairastuvuus, ennaltaehkäisy, tuoteselosteet, elämänlaatu, kansanterveys, laadukas ruoka |
päättynyt 2007 - 2010 |