Sivu:
[1] |
|
Takaisin asiasanahakemistoon
|
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja |
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat |
Kesto |
Luke |
Alueellinen biokiertomalli ravinnekierrätyksen tehostamiseksi Pihlanto Anne elintarviketeknologia, kiertokoe, mikroravinteet |
päättynyt 2017 - 2020 |
Luke |
Diversification of the Nordic protein sources Pihlanto Anne elintarviketeknologia, elintarviketutkimus, ilmastonkestävyys, kulutuskestävyys |
päättynyt 2020 - 2022 |
HY |
FOOD LIPid interfaces Stabilized by xylan- and betaglucan rich cereal residues (Lantmännen Research Foundation) Mikkonen, Kirsi Susanna
|
käynnissä 3 v.: 2018 - 2020 |
HY |
FreshPack (Business Finland) Mikkonen, Kirsi Susanna
|
päättynyt 3 v.: 2019 - 2021 |
Luke |
Genetic effects of forest management practices Kärkkäinen, Katri metsänhoito, perinnöllisyystiede, Metsätiede |
käynnissä 2021 - 2023 |
Luke |
Innovaatioalustat ja osaaminen optimikäyttöön tutkimuksen, koulutuksen ja elinkeinojen hyväksi Vasara Erkki elintarviketeknologia |
päättynyt 2016 - 2019 |
Luke |
Innovative and Sustainable Exploitation of Plant Proteins in Future Foods Pihlanto Anne elintarviketeknologia, elintarviketutkimus, herne, kaurat, ruoka |
päättynyt 2017 - 2021 |
Luke |
Kansallisten kasvigeenivarakokoelmien hoito ja ylläpito Suojala-Ahlfors, Terhi geenivarat, Maataloustiede |
käynnissä 2022 - 2024 |
Luke |
Low-input food products: requirements for processing Mäki Maarit elintarviketeknologia, elintarviketutkimus, kaurat, liha-ala, marjavalmisteet, ruoanvalmistusmenetelmät |
päättynyt 2017 - 2019 |
Luke |
Microbes to produce healthy, safe and nutritional food Kahala, Minna elintarviketeknologia, Muut luonnontieteet, Biokemia, solu- ja molekyylibiologia |
päättynyt 2019 - 2021 |
HY |
OatHow: How to predict techno-functionality of oats Piironen, Vieno Irene
|
käynnissä 2 v.: 2019 - 2020 |
Luke |
Painettava älykkyys turvallisen ruokaketjun mahdollistajana Hietala, Sanna elintarviketeknologia, Turvallisuus, elinkaariarviointi, elintarvikehygienia, Materiaalitekniikka, Teollinen bioteknologia, Ympäristötiede |
käynnissä 2021 - 2023 |
Luke |
Prosessihalli Kariniemi, Taru biotekniikka, elintarviketeknologia, elintarviketutkimus, tuotekehitys, Muut luonnontieteet |
käynnissä 2003 - 2030 |
Luke |
Rahkasammalbiomassan laatu kasvihuonekasvatusta silmällä pitäen eri-ikäisillä korjuualueilla Silvan Niko suokasvit |
päättynyt 2019 - 2020 |
Luke |
Ruukkusalaatin sato ja laatu VIS-kasvuhuoneessa Näkkilä, Juha
|
päättynyt 2020 - 2021 |
Luke |
Röntgenteknologian hyödyntäminen mukuloivien vihannesten maltovirusten havainnointiin Laitinen Riitta
|
päättynyt 2016 - 2016 |
HY |
Sumeat mallit elintarvike- ja maatalousteknologiassa Lahtinen Seppo sumea logiikka, sumeat mallit, elintarviketeknologia, maatalousteknologia |
päättynyt 1995 - |
Luke |
Sustainable plant ingredients for healthier meat products - proof pf concepts Mattila Pirjo biotalous, elintarviketeknologia, elintarviketutkimus, elintarvikkeiden laatu, elintarvikkeiden lisäaineet, liha-ala |
päättynyt 2014 - 2018 |
Luke |
Wellbeing from the Baltic Sea - applications combining natural science and economics Pouta Eija
|
päättynyt 2015 - 2018 |