Apurahojen haku ja raportointi
»Kirkon tutkimuskeskuksen apurahat   »På Svenska »In English
    Kirjautuminen
    Sähköposti:
    Tunnus:
    Salasana:
     
	
	

Apurahahakemus


Ohjeita apurahan hakijalleKirkon tutkimuskeskus myöntää vuosittain apurahoja kirkon ja seurakuntien päätöksenteolle ja toiminnan kehittämiselle tarpeelliseen kirkon ja uskonnollisen elämän sekä yhteiskunnan muutosten tutkimukseen.

Apurahat vuodelle 2022 julistettiin haettavaksi 9.8.2021. Hakuaika on päättynyt 10.9.2021. Suosittelulausuntojen jättö päättyi 24.9.2021.

Apurahoja myönnettäessä etusijalla ovat muutaman vuoden välein vaihtuvat painopistealueet. Muihinkin kohteisiin apurahoja on mahdollista saada. Apurahoja myönne... »Lisää ohjeita
	

Raportointi

Ohjeita raportointiin apurahojen käytöstäKirkon tutkimuskeskuksen apurahansaajien tulee toimittaa apurahan käytöstään vuosiraportteja ja loppuraportti. Raportointi on maksatusten toimeenpanon edellytys.

Vuosiraportointi vuodelta 2020 avautuu 1.1.2021

Kirkon tutkimuskeskuksen apurahaa nostaneen tulee toimittaa vuosiraportti apurahan käytöstään ja tutkimuksen edistymisestä nostovuotta seuraavan vuoden tammikuun 15. päivään mennessä. Esimerkiksi jos henkilölle on maksettu apurahaa vuoden 2020 elokuussa, raportti apurahan käytöstä tehdään tässä järjestelmäs... »Lisää ohjeita

     

© MI Tietorakenteet Oy, info@mitietorakenteet.fi, 2014