Apurahojen haku ja raportointi
»Kirkon tutkimuskeskuksen apurahat   »På Svenska »In English
    Kirjautuminen
    Sähköposti:
    Tunnus:
    Salasana:
     
	
	

Apurahahakemus


Ohjeita apurahan hakijalleKirkon tutkimuskeskus myöntää vuosittain apurahoja kirkon ja seurakuntien päätöksenteolle ja toiminnan kehittämiselle tarpeelliseen kirkon ja uskonnollisen elämän sekä yhteiskunnan muutosten tutkimukseen.

Apurahat vuodelle 2019 julistettiin haettavaksi 13.8.2018. Hakuaika päättyi 7.9.2018 ja suosittelulausuntojen jättö on päättynyt 21.9.2018.

Apurahoja myönnettäessä etusijalla ovat muutaman vuoden välein vaihtuvat painopistealueet. Muihinkin kohteisiin apurahoja on mahdollista saada. Apurahoja myön... »Lisää ohjeita
	

Raportointi

Ohjeita raportointiin apurahojen käytöstäKirkon tutkimuskeskuksen (KTK) apurahansaajien tulee toimittaa apurahan käytöstään vuosiraportteja ja loppuraportti. Raportointi on maksatusten toimeenpanon edellytys.

Vuosiraportointi

Kirkon tutkimuskeskuksen apurahaa nostaneen tulee toimittaa vuosiraportti apurahan käytöstään ja tutkimuksen edistymisestä nostovuotta seuraavan vuoden tammikuun 15. päivään mennessä. Esimerkiksi jos henkilölle on maksettu apurahaa vuoden 2018 elokuussa, raportti apurahan käytöstä tehdään tammikuussa 2019.

Selvitykseen ei tarvitse... »Lisää ohjeita

     

© MI Tietorakenteet Oy, info@mitietorakenteet.fi, 2014