Kyseessä suurempi hankekokonaisuus. Tässä hankeosiossa tavoitteena on luoda Etelä-Savon maakuntaan toimivat luomuliha- ja -kasvisketjut. Tavoitteena on saattaa maakunnassa tuotettu luomu myös maakunnan kuluttajien käyttöön. Hankkeessa muodostetaan olemassa olevien luomuketjujen (alkutuotanto, jatkojalostus, kauppa, ammattikeittiöt, kuluttajat) avulla tiiviisti yhteistyössä toimivat kehitysryhmät, joiden avulla toimintaa parannetaan poistamalla olemassa olevia pullonkauloja. Tähän kehittämistoimintaan kuuluu vielä tieteellisen tutkimuksen saattaminen mukaan ketjujen kehittämistyöhön, eli antaa tutkijoille konkreettisia tutkimuskohteita ko ketjun toiminnoista ja toimijoista. Kuluttajatyön osuutena luodaan maatilavierailukonsepti.
Vastaava tutkija
Hankkeen kesto 2013 - 2014
Hankkeen vaihe: Päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Luonnonvarakeskus Luken järjestelmästä.
|