Elintarviketutkimuksen tiedontyöpajat hankkeessa järjestetään elintarvikkeiden kehittämiseen liittyviä työpajoja yrityksille ja alan kehittäjille. Pajoja järjestetään seuraavien teemojen alle: Terveelliset elintarvikkeet, Lähiruoka, Luomu, Maatiaiskasvit ja eläimet, Elintarvikeketjun vastuullisuus,Elintarvikeprosessien sivuvirrat, Hankkeen toiminnan tuloksena tutkimuksensiirtomekanismit kehittyvät ja yritysten osaaminen paranee.
Vastaava tutkija
Hankkeen kesto 2014 - 2015
Hankkeen vaihe: päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Luonnonvarakeskus Luken järjestelmästä.
|