Tutkimuksen tarkoituksena on optimoida koiran ruokinnan ja kaupallisen kuivaruuan valkuaistaso ja -koostumus sopivaksi koirille, jotka tekevät raskasta ja pitkäkestoista työtä. Lisäksi tutkimuksessa selvitetään eri valkuaisrehujen ja rehuraaka-aineiden soveltuvuutta työkoiran proteiinin ja ravinnon lähteeksi.
Vastaava tutkija
Saastamoinen Markku Hankkeen kesto 1998 - 1998
Asiasanat
koira, ruokinta, valkuaisaineet, aminohapot, sulavuus, liikunta
Hankkeen vaihe: Päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Luonnonvarakeskus Luken järjestelmästä.
|