Tutkimuksen alkuvaiheessa suoritetaan analyyttinen selvittely, jossa maitovalmisteille jo kehitettyä analytiikkaa sovelletaan kananmunan ja lihan vitamiinimäärityksiin. Kyseisiä menetelmiä käytetään hyväksi seurattaessa prosessien vaikutusta animaalisten elintarvikkeiden laatuun ja ravintoarvoon.
Vastaava tutkija
Pihlanto-Leppälä Anne Hankkeen kesto 1990 - 1993
Asiasanat
elintarviketekniikka, kananmuna, liha, prosessitekniikka, vesiliukoiset vitamiinit
Hankkeen vaihe: Päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Luonnonvarakeskus Luken järjestelmästä.
|