Tutkimus, jonka kokeellinen osa on jo päättynyt ja joka on julkaisuvaiheessa, käsittelee maidon lipaasiaktiivisuuden ja lipolyysin välisiä suhteita sekä maidon koostumuksen, bakteeripitoisuuden ja maidon käsittelyn, erityisesti erilaisten muokkausten, vaikutuksia maitorasvan lipolyysiin. Lipaasiaktiivisuuden ja maitorasvan lipolyysin välillä ei todettu selvää korrelaatiota.
Vastaava tutkija
Kankare Veikko Hankkeen kesto 1985 - 1989
Asiasanat
entsyymit, lipaasit, lipolyysi, maitorasva
Hankkeen vaihe: Päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Luonnonvarakeskus Luken järjestelmästä.
|