Kansainvälistyvässä kilpailussa ja tuotannon lisääntyessä paineet vihannesten laadulle ovat kasvaneet. Tutkimuksessa laatu on tulossa ensisijaiseksi kriteeriksi. Tutkimustarpeen selvittämiseksi tarkastellaan kirjallisuudesta jo tehtyä työtä, jotta vältytään turhalta työpanokselta ja pystytään viljelymenetelmin ja sadon käsittelyin laatutason parantamiseen. Kirjallisuustutkimus.
Vastaava tutkija
Bartosik Marja-Liisa Hankkeen kesto 1985 - 1988
Asiasanat
kurkku, laatu, tomaatti
Hankkeen vaihe: Päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Luonnonvarakeskus Luken järjestelmästä.
|