Tutkimuksen tavoitteena on meijereiden ja maatilojen maidontuotantotilojen toimintaympäristön hygieniatason kehittäminen ja ylläpito. Tutkimus koostuu kahdesta hankkeesta, jotka on kuvattu tarkemmin seuraavien tunnisteiden alla. 0620-01 Meijerin toimintaympäristön vaikutus tuotteen laatuun (Päättynyt) 0587 Ympäristönäkökohtien huomioiminen maatilapesuaineiden testauksessa (Päättynyt) 109-02 Pienjuustoloiden laatukoulutushanke
Vastaava tutkija
Ryhänen Eeva-Liisa Hankkeen kesto 2000 - 2004
Asiasanat
hygieeninen laatu, pesu- ja desinfiointi, pienmeijerit, hygieniakoulutus
Hankkeen vaihe: Päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Luonnonvarakeskus Luken järjestelmästä.
|