Vihannesfermentaatiotutkimus koostuu kahdesta erillisestä hankkeesta, jotka on kuvattu tarkemmin seuraavien tunnisteiden alla: 0477-01 Hapankaalimehun analyysi- ja tuotekehityshanke. Hanke päättynyt vuonna 2000. 0477-02 Fermentoitujen kasvisten ja kasvismehujen hallittu prosessiteknologia ja funktionaaliset käyttömahdollisuudet
Vastaava tutkija
Mäki Maarit Hankkeen kesto 1996 - 2001
Asiasanat
hapankaalimehu, mikrobiologinen laatu, maitohappobakteerit, fermentoidut vihannekset, probioottisuus, prosessiteknologia
Hankkeen vaihe: Päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Luonnonvarakeskus Luken järjestelmästä.
|