Tutkimuksessa selvitettiin rasvatun v{h{laktosisen herajau heen soveltuvuutta (0-30 %) porsasrehun raaka-aineeksi. Sen lis{{minen rehuun paransi porsaiden kasvua ja rehun hyv{ksik{ytt|{. Parhaat tulokset saavutettiin 20 %:n k{ytt|m{{r{ll{, jolla my|s saatiin yli 10 markkaa enemm{n tuottoa porsasta kohti kuin vertailurehulla.
Vastaava tutkija
Suomi Kaija Hankkeen kesto 1993 - 1994
Asiasanat
herajauho, porsas, vähälaktoosinen
Hankkeen vaihe: Päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Luonnonvarakeskus Luken järjestelmästä.
|