Hankkeen tavoitteena on tutkia mikä on kotimaisten juustojen aistinvarainen laatu verrattuna vastaaviin ulkomaisiin juustoihin. Tämän hankkeen tuloksena syntyy myös tietoa siitä, mitkä ovat kuluttajan odotukset ja käsitykset juustoista. Hankkeesta saadaan tietoa, miten suomalaista juustonvalmistusta tulee kehittää, jotta se vastaa paremmin kuluttajan mieltymyksiä ja laatuodotuksia sekä pystyy kilpailemaan kasvavan juustontuonnin kanssa.
Vastaava tutkija
Tupasela Tuomo Hankkeen kesto 2002 - 2003
Asiasanat
juusto, laatu
Hankkeen vaihe: Päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Luonnonvarakeskus Luken järjestelmästä.
|